FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TERMÉSZETES A HŰVÖSEBB CHLLING UTÁN

1 972,66 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 készlet
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Oroszország
Termékcsoport
Új  
SKU:
BLBR(2)-SIB
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

TERMÉSZETES A HŰVÖSEBB CHLLING UTÁN

A borotválkozás a legtöbb férfi és nő számára kényszerített eljárás. Annak érdekében, hogy kellemesebbé váljon, és segítsen kiküszöbölni a borotválkozás következményeit. Néha, amikor gépet vagy borotvát használnak sörtékkel, a bőr felső rétegét eltávolították, és az epidermisz egy további rétegének tették ki, amely még nem alkalmazkodik a környezethez. Nyugtassa meg a bőrt és megszabaduljon a mellékhatásoktól, használhat borotválkozás utáni balzsamot. Gyengéden táplálja és hidratálja a bőrt, fertőtleníti, helyreállítja a természetes savasságot, nem teszi lehetővé a patogén növényvilág pórusokba való eltömődését. A legjobb borotválkozás utáni balzsam az, amelyet a bőr típusának megfelelően választanak ki, és összetételében nem tartalmaz kémiai agresszív összetevőket, lehetőleg egy márkát.

KOMPOZÍCIÓ:
mandarinolaj, gliceril-sztearát, cetil-sztearil-alkohol, argánolaj, dióolaj, olívaolaj, shea vaj, kandelillaviasz, tejsav, D-pantenol, rozmaring illóolaj, menta illóolaj, glicerin, E-vitamin, magnólia aloe vera kivonat, tengeri tejkivonat, áfonya kivonat, citromkivonat, menta kivonat, alga kivonat, alga kivonat, alga kivonat, fucus, pitypang kivonat, csalán kivonat, calamus kivonat.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (édes mandula), Gliceril-tearát-citrát, Cetearil-alkohol, Arganolaj, Juglans regia magolaj, olívaolaj, Vutyrospermium Parkii, Euphorbia cerifera (Candelilla) viasz, tejsav, Panthenol, Rozmaring (Rosmarinus officinalis), Mentha Piperita illóolaj, glicerin, tokoferil-acetát, Magnolia officinalis kéregkivonat, Aloe vera kivonat, Calendula officinalis kivonat, Kaktusz-oxid kivonat, Citrus limon kivonat, Menhta piperita kivonat, Laminaria japonica kivonat, vesiculosus kivonat, Taraxacum officinale kivonat, Urtica dioica kivonat, Acorus calamus kivonat.

A készítményben található illóolajok és természetes kivonatok alapos ápolást biztosítanak, amely képes megvédeni a férfi bőr fiatalságát, természetes és egészséges megjelenését. Az ARGAN OIL táplálja és hidratálja a bőrt. Az olívaolaj lágyítja a bőrt, megtartja a nedvességet, légmentesen záródó gátat hoz létre, ugyanakkor nem akadályozza meg a bőr normális működését. Fertőtlenítő és sebgyógyító hatása van. A rozmaring illóolaj tökéletesen eltávolítja a bőrt, puhítja a bőr durva területeit, eltávolítja az elhalt bőrfelületeket, helyreállítja a bőr rugalmasságát. A BORSMENTA ILLÓOLAJ frissíti, "felébreszti" a bőrt, növeli az epidermisz védelmi funkcióit. A citrom EXTRACT fehér, frissítő hatású, serkenti a bőr immunrendszerét.

ALKALMAZÁSI MÓDSZER:
Borotválkozás után vigyen fel egy kis mennyiségű balzsamot a bőrre.

KISZERELÉS: 100 ± 10 ml

ÉLET: 1 év. A raktár megnyitása után 3 hónap.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.