FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Tizenkét South SurfacePad készletet kínálunk Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus, teve bőr borítás 100db - Leírás

A szállítási összeg a megrendelt áru mennyiségétől vagy a távolságtól függően kerül felszámításra****

Az iPhone-hoz készült SurfacePad egy másik típusú védelem az iPhone számára. A pehelykönnyű és hitelkártya vékony, az iPhone-hoz készült SurfacePad tapad és körbeveszi az iPhone 6 / 6 Plus készüléket. Ahelyett, hogy megvédené iPhone-ját attól, hogy leessen egy szikláról, a luxusbőr SurfacePad megvédi iPhone-ját a gyakoribb veszélyektől, például a zsebében lévő kulcsoktól. Ez a minimalista, napa-bőr tok beépített állvánnyal rendelkezik a kihangosított iPhone használathoz. Ez a tökéletes borító azok számára, akiknek iPhone-juk van, és nem félnek megmutatni. Camel, Red Pop, Modern White, Jet Black és két új színben kapható 2016-ban – levendula és éjkék.

A gyártó leírása
Az iPhone 6 Plushoz készült SurfacePad egy prémium minőségű, vajpuha Napa bőrkabát, amelyet kizárólag az iPhone védelmére terveztek anélkül, hogy tömeget és súlyt adna hozzá.

Ez a borotvavékony és meglepően könnyű luxusminőségű bőrtok megvédi az iPhone elejét és hátulját a mindennapi veszélyektől, például a billentyűktől és a pultoktól. A SurfacePad fedelén belül két praktikus kártyanyílás található.

Hajlítsa meg a hátlapot, és ez a vékony iPhone-tok kihangosító kijelzőállvánnyá válik, ami elengedhetetlen az új, nagyobb iPhone-okhoz.

A SurfacePad iPhone 6 és 6 Plus készülékekhez is elérhető, választható fekete, piros, fehér és a gyönyörű új Camel színben. Az iPhone 6 Plushoz készült SurfacePad a színes SurfacePad család része, ami azt jelenti, hogy iPhone, iPad Air és iPad mini készülékéhez illő – vagy kontrasztos – bőrkabátokat készíthet.

Minden SurfacePad tok a SurfaceGrip technológiát használja a telefonhoz való rögzítéshez. A SurfaceGrip nem hagy nyomot vagy maradékot, és sokszor újra felvihető.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.