FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Tekeir Twelve South nyugodt bőrtok iPhone 8/ készülékhez 7/ 6 | Barna

2 557 009,13 Ft /készlet ár adó nélkül
Tárgyalandó

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
500 darab
Elérhető mennyiség
6500 darab
Ország
Írország
Termékcsoport
Új  
Márkák
iPhone
Szállítási idő
5 nap
SKU:
12-1646_FBA
EAN:
0742271250202
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Tizenkét déli relaxált bőrtokot kínálunk iPhone 8 / készülékhez 7/ 6 | Kézzel polírozott bőr 6500db - Leírás

A szállítási összeg a megrendelt áru mennyiségétől vagy a távolságtól függően kerül felszámításra****

Minimális rendelési mennyiség 500****

A Relaxed Leather egy gyönyörűen kézzel polírozott bőr pénztárcahéj iPhone 8/ készülékéhez 7/ 6 . Valódi bőrből készült, amely a szélek és sarkok mentén megrongálódott, minden tok teljesen egyedi. A patina csak javulni fog, minél többet használja, így kedvenc törött csizmájának megjelenését adja. A belső mikroszálas bélés megvédi készülékét a mindennapi karcolásoktól és karcolásoktól, míg a külső zsebek a pénztárca további funkcióit biztosítják. Ez egy klasszikus megjelenés, amely a vintage stílus és a modern funkcionalitás tökéletes egymás mellé helyezését hozza létre.

Modern kori, vintage kiegészítő
Ha bőrkiegészítőkről van szó, a lábbelitől a kézitáskákon át az óraszíjakig, a trend a rusztikus, élettel teli hangulat. Árnyékos lábujjak a csizmákon, polírozott szélek a kézitáskákon és konyakos aktatáskákon, amelyek annál többe kerülnek, minél idősebbnek tűnnek - ez inspirálta RelaxedLeather tokjainkat. Ez a meleg tónusú bőrtok a dobozból kivéve azonnal vintage személyiséggel rendelkezik.

Mint egy finom bor, idővel jobb
A RelaxedLeather jól néz ki újonnan, de több hónapos használat után még jobban néz ki. Az állandó használat és kezelés tovább lágyítja a bőrt és sötétíti eredeti tónusát. Most már lehet olyan iPhone-tokja, amely ugyanolyan karakteres, mint te, miközben az életkorral jobban néz ki.

Egyszerűsítse mindennapi hordozását
Ha minden lényeges dolog a helyén van, akkor megragadhatja a kulcsokat, és már indulhat is. A két hátsó zsebbel rendelkező eggyel kevesebb dologra kell emlékeznie, ha elhagyja a házat, mivel iPhone-ja, személyi igazolványa és bankkártyája biztonságosan el van rejtve egy gyönyörű bőrhéjban.

Stílusos védelem
Ez még mindig egy tok, és feladata van - védje iPhone-ját nap mint nap az esésektől, csúszásoktól és leejtésektől. A RelaxedLeather nagyon komolyan veszi ezt a munkát. Az 1 mm-es megemelt elülső él távol tartja a legkeményebb felületeket az iPhone képernyőjétől. A RelaxedLeather még független ejtési tesztekkel is szembesült, és minden tesztet repülő színekkel teljesített. A RelaxedLeather megvédi iPhone 7 készülékét a napi veszélyektől, és közben remekül fog kinézni.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.