FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Teckin DL21 Éjjeli lámpa

2 590,00 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
30 darab
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
SKU:
holm7115
EAN:
=VLOOKUP(A599,Munka1!D:E,2,FALSE)
Utolsó aktualizálás
4 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása



Teckin Minimalista vászon hálószoba fény, LED modern éjjeliszekrény asztali lámpa szövet árnyékolóval hálószobába, nappaliba, irodába, legjobb ajándék férfiaknak nőknek, tiniknek, gyerekeknek éjszakai fény.


Minimalista design
Bulb cserélhető
magas energiahatékonyság
Hosszú kábel
Méltó ajándék teljes garanciával


Egy minimalistán stílusos éjjeli lámpa, melynek fehér lenvászon árnyéka és csillogó, polírozott fém talpa egyaránt elegánssá és exkluzívvá teszi a lámpát.
A 3000K LED-es izzó (az eredeti izzó) kellemes melegséget és hangulatot áraszt a hálószobában vagy a nappaliban. A hálószoba világítását akár egy okos Wi-Fi-s e27 izzóval is kiegészíthetjük.
A 4W-os E27 LED-es izzó (az izzó a csomagban benne van) teljesítménye megegyezik egy 40W-os hagyományos izzóval, így nemcsak energiát takarít meg, hanem elegendő fényintenzitást biztosít.
A 1,7 m hosszú kábel lehetővé teszi a lámpa használatát a konnektor és a lámpa közötti távolságtól függetlenül. Az ON/OFF kapcsoló használata pedig rendkívül kényelmes.
A Teckin-Direct által forgalmazott termék teljes minőségi és szolgáltatási garanciával kapható. Ez az éjjeli lámpa kiváló ajándék lehet baba, gyermek, tinédzser, nő vagy férfi számára egyaránt. Biztosak vagyunk benne, hogy termékünk szigorú minőségi szabványok szerint készült, és amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája lenne, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.