WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel öntött alumínium négyzet alakú edényünk tartósságát és hatékonyságát, amelynek hőálló felépítése tökéletes a kulináris rajongók és a kereskedelmi konyhák számára. A kerámia márvány bevonat tapadásmentes felületet biztosít az egészséges főzéshez, felesleges olajok nélkül.

Edényünket úgy tervezték, hogy megakadályozza az élelmiszerek leragadását, így biztosítva a könnyű tisztítást és karbantartást. Úgy tervezték, hogy optimálisan megtartsa a hőt, ami egy energiahatékony főzési folyamatot eredményez, amely energiát takarít meg anélkül, hogy a teljesítményt veszélyeztetné.

Az edény edzett üveg fedővel van felszerelve, egy kényelmes aromagombbal. Ez az innovatív funkció lehetővé teszi a folyékony fűszerek egyszerű adagolását főzés közben, zökkenőmentesen javítva az ízeket és aromákat.

Az idő próbáját kiállva készült edényünk erős, nem deformálódó alappal rendelkezik, így megbízható választás a különféle főzési feladatokhoz. Minden hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciós főzőlapokat is, és a további kényelem érdekében mosogatógépben is mosható.

A nagykereskedelmi ügyfelek igényeinek kielégítésére tervezett edény 28 x 28 cm méretű, 11 cm magas, 6,5 literes kapacitással, ideális nagy ételek hatékony elkészítéséhez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.