FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Super Tonkin bambusz nyíl tengelyek nagykereskedelemben (33 "/ 84cm, gerinccsoport 30 # -115 #)

tól/től 389,05 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 1 361,67 Ft

Tárgyalandó
1,50 Ft `-tól 1 -ig 200 darab
1,30 Ft `-tól 400 -ig 800 darab
1,00 Ft `-tól 1600 -ig 3200 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
100 darab
Elérhető mennyiség
5000 darab
Ország
Kína
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
30 nap
SKU:
BS30-115
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű bambusz nyíl tengelyeket kínálunk, amelyeket tökéletesen terveztek mind vadászati, mind mezei nyilak készítéséhez. Minden 33 hüvelyk (84 cm) hosszú tengelyt kifejezetten a különféle íjászati igények kielégítésére terveztek, beleértve a lovasíjászatot, az íjvadászatot és más íjászjátékokat.
A legfontosabb dolog az, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyedén kialakíthatja saját vállalkozásának szerves ciklusát, és tartós, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, legalábbis a végtermék értékét 5-10-szer magasabbra emelve.
Funkciók:
Kiváló anyag: A "természet széntartalmaként" ismert bambusztengelyeink elismerten merevebbek és egyenesebbek, mint a hagyományos fatengelyek, gyönyörű és funkcionális alternatívát kínálva a nyílkészítéshez.
Precíz előkészítés: Minden tengelyt gondosan hőre edzünk és kiegyenesítünk. A gerinccsoportokat 30#-tól 115#-ig pontosan válogatják, biztosítva az állandó minőséget.
Testreszabási lehetőségek: A gerinccsoportok széles választékából választhat. Minden tengelyt pontok és leütések nélkül szállítunk, így szabadon személyre szabhatja az Ön által preferált nyílstílus szerint.
Kiváló minőség: Tengelyeinket kivételes egyenességük és merevségük különbözteti meg, így ideálisak az íjászat különböző formáihoz, különösen alkalmasak iskolai íjásztanfolyamokhoz és olyan tudományágakhoz, mint a lovasíjászat és az íjvadászat.
Méretek és súly: A tengelyek egyenletesen 33 hüvelyk hosszúak. A súly gerinccsoportonként változik (például 30-35# tengelyek átlagosan 25-27 g). Az átmérő 6, 5 és 7, 5 mm között mozog, és minden tengely 3-4 csomópontot tartalmaz a repülés közbeni stabilitás biztosítása érdekében.
Ideális Bowyers számára: Ezek a tengelyek tökéletesek azoknak az íjászoknak, akik csúcsminőségű bambusz nyilakat szeretnének létrehozni. Rugalmasságot kínálnak a méretre vágás és a bambuszcsomópontokon keresztüli fúrás tekintetében, ami csökkentheti a súlyt és növelheti a stabilitást, a sebességet és a pontosságot.
Rendelési és szállítási információk:
Feldolgozás és szállítás: A feldolgozási idő 4-5 nap. A kézbesítés általában körülbelül 2-4 hetet vesz igénybe a legtöbb helyre a China Post EMS expresszén keresztül. Nagyobb megrendelések esetén a szállítás tengeren/vonattal történhet, ami körülbelül 5-8 hetet vehet igénybe.
A fuvardíjat súly és térfogat alapján számítják ki, postai expressz és légi teherszállítással. Ha meghaladja a 20 kilogrammot, tengeri vagy vasúti úton szállítják. Ez egy háztól házig szolgáltatás, nyomon követési számmal, amelyet bármikor kényelmesen nyomon követhet online. Egyedi kéréseket is szívesen fogadunk.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.