FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Szögmaró gép marókészlettel - professzionális gondozás otthon!
A Lafe körömmaró egy többfunkciós kozmetikai készülék speciális feladatokhoz. Tökéletes manikűrhöz, pedikűrhöz és saroksimításhoz. A marógép sok szerszámból áll egy kis eszközben - reszelő, körömlakkozó, sarokreszelő. Segítségével levághatjuk a kezek körmeit és megadhatjuk a kívánt formát, eltávolíthatjuk a bőröket, előkészíthetjük a tányért a lakkozáshoz és a dekorációkhoz, de a lábak gondozását is elvégezhetjük, többek között eltávolíthatjuk a sarkakról az erősen bőrkeményedést. A LAFE FRE002 marógép tökéletes, ápolt megjelenést kölcsönöz kezének és lábának és ehhez nem kell szépségszalonba mennie. Hozzon létre egy professzionális manikűr szalont otthon.

• Csendes és hatékony működés vibráció nélkül.
• Kényelmes kézi vezérlés.
• Lehetőség a forgásirány beállítására.
• Egyszerű csererendszer a hegyekhez és marószerszámokhoz.
• 25 000 ford./perc.
• 10 W teljesítmény.
• 5 maróval és 6 csiszolókoronggal szállítjuk, köztük egy kúpos maróval és egy hengeres maróval.
• Állvány, amely lehetővé teszi a fej lehajtását munka közben.

Hatékonyság és gyors cselekvés
A LAFE marógéppel gyorsan és professzionálisan ápolhatja kezeit és lábát, megkaphatja kedvenc körömformáját és eltávolíthatja a csúnya kutikulát. A készülék 25 000 fordulat/perc fordulatszámot ér el, ezért alkalmas a körömlemezről a lakkmaradványok eltávolítására, valamint podológiai kezelésekre. A 10 W-os teljesítménynek köszönhetően a marógép tökéletes az otthoni rituálékhoz, és a manikűr vagy pedikűr elvégzése már nem egy unalmas, fárasztó tevékenység, amelyhez egy profi szalon látogatása szükséges. A készülék csendes és zökkenőmentes működése ellazítja a kéz- és lábápolást, nem okoz irritációt, fejfájást.
Többféle vágó
A marógéppel együtt 5 db marót és 6 db különböző szemcséjű csiszolótányért kapunk, valamint egy tartót a csiszolólapokhoz. Nagyon fontos a megfelelő vágó kiválasztása egy adott kezeléshez, mivel a rossz hegy használata károsíthatja a körmöt, megvághatja Önt, vagy a kezelés nem lesz túl hatékony. A rátétek különféle formájúak - beleértve a hengereket és a kúpokat is, amelyeknek köszönhetően nemcsak levágja a körmöket és formát ad nekik, hanem mattítja a lemezt, eltávolítja a bőrt és a gél- vagy akrilkészítmények maradványait. A durva párnák kiválóan alkalmasak a bőrkeményedés eltávolítására a lábadon.
Kényelmes működés
A LAFE marógép kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. A készletben a fej mellett egy speciális állványt is talál, amivel biztonságosan elteheti a készüléket a munka szünetében. Az előre/hátra üzemmódnak köszönhetően változtatható a fej forgásiránya, amivel még pontosabban modellezhető a körömlemez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.