FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Szilikon vakolat

306,84 Ft /kilogramm ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
25 kilogramm
Elérhető mennyiség
10000 kilogramm
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
15 nap
SKU:
C1525610
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Ez egy strukturált dekoratív vakolat, amely acri¬lo-sztirol diszperzión alapuló "kéregnek" tűnik, szilikon adalékok, pigmentek és márvány granulátumok külső és belső felületekre vannak tervezve. Bármilyen felületi ásványi alapon használható: normál vakolat, gipsz vakolat, beton, gipszkarton és régi bevonatok. Időjárásálló, nagyon ellenáll a mechanikai behatásoknak, ütéseknek, kopásnak és karcolásoknak. Aktiválja az öntisztítást (picături¬le gördítse le a vizet a homlokzaton, szennyeződéseket készítve)

Alapszubsztrátum: az aljzatnak tökéletesen száraznak, simának, tisztának, pormentesnek és zsírmentes, laza részecskéknek kell lennie. A javított területeknek ugyanolyan szerkezetűnek kell lenniük, mint a meglévő területeknek.

Alkalmazási utasítások: a felületeket legalább 24 órával a dekoratív vakolat felhordása előtt gipszfestékkel kell alapozni. A bevonatokat egyenletesen kell felhordani, nevezetesen ugyanannak a tételnek a hígítatlan pref¬erabilját, vékony rétegben rozsdamentes acél simítóval (acél úszóval) (az optimális rétegvastagságnak a lehető legközelebb kell lennie a granulátum átmérőjéhez). Mind a felesleg, mind a jelentős strukturális okok hiánya, amelyek különbségeket és színkülönbségeket okozhatnak. A strukturálást (egy adott probléma megszerzését) műanyag úszóval végezzük. Kiválaszthatja a hornyok elrendezését, irányát és alakját attól függően, hogy milyen szerkezetek lesznek (függőleges, vízszintes, kerek, szabálytalan stb.). Mindig távolítsa el a felesleges anyagot a műanyag simítóval. Az alkalmazásnak folyamatosnak kell lennie, mivel hosszú várakozási idő esetén az anyag megszárad. A szerkezet kialakulását közvetlenül az alkalmazás után, a szárítás megkezdése előtt kell elvégezni. Ez az anyag nem használható közvetlenül közvetlen napfényben vagy szélben, vagy ha eső vagy fagy kockázatot jelent, mivel előfordulhat az alkalmazás és a szárítás, a repedés és a színkülönbségek során. Az aljzat és a levegő hőmérsékletének + 5 ° C és + 25 ° C között kell lennie

Száraz idő érintés: 04:00, szárazság (labda): 72 óra. Az értékeket 20 ° C hőmérsékleten és 60% relatív páratartalom mellett adjuk meg. Az alkalmazást követő első 24-72 órában a terület védve lesz az esőtől, hótól, fagytól stb. Fajlagos fogyasztás: 2,4- 2,8 kg / m². A fogyasztás a tökéletesen sima felület szempontjából releváns. A fogyasztás a réteg vastagságától és az aljzat jellemzőitől függően változik. Csomagolás: 25 kg-os műanyag vödör. Tárolás: Tárolja hűvös, száraz, Mosási hőmérséklet 5 ° C és 30 ° C között az eredeti tartályban, bontatlan. Felhasználhatósági időtartam: a gyártás időpontjától számított 24 hónap a csomagolási és tárolási feltételeknek megfelelően. Lásd a gyártás dátumát és a csomagoláson feltüntetett tételt.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.