FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Syris RD200-M1 RFID olvasó 13,56 MHz-es chipekhez Mifare,DESFire®, NTAG

33 437,81 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Szlovénia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Apple
Szállítási idő
5 nap
SKU:
1379
EAN:
1379
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Az RD200-M1 egy asztali USB-olvasó, amelyet a megbízható RFID-olvasó gyártója, a Syris Technology Corporation készített, és a 13,56 MHz-es frekvencián működik.

Ez alapértelmezés szerint egy billentyűzetemulátor olvasó, és a chipazonosítót 8 HEX formátumban olvassa be. Az olvasó tartalmaz egy CD-t, amely számos segédprogramot tartalmaz az olvasó és az SDK szoftver beállításához.

Támogatja a 13,56 MHz-es RFID chipek olvasását az ISO 14443 A és B protokollnak megfelelően, és olyan chipekkel működik, mint a Mifare Classic®, a Mifare DESFire®, a Fudan F08 és az NFC chipek, mint az NTAG213, NTAG215, NTAG216 stb.

A Syris RFID olvasók RD200-M1 néhány gyakori felhasználási területe a személyazonosítás a munkaidő-jelenléti alkalmazáshoz és más üzleti alkalmazásokhoz, eszközazonosítás, érintés nélküli fizetések stb.

Kiemelkedik a tömegből, mert nagyon megbízható, és szoftvereszközökkel rendelkezik, így számos lehetősége van a működésének testreszabására.

A telepítőalkalmazással több mint 50 különböző módon állíthatja be az olvasási azonosító kód formátumát, vezérelheti a hangjelzőt, hozzáadhat előtagot vagy utótagot, beállíthatja "Virtual COM" vagy "AutoRead" -ként, kódolhatja a chipeket stb.

Ha ugyanúgy kell olvasnia a chipazonosítót, mint más NFC-eszközök (NFC telefonok, táblagépek stb.), Akkor a kimeneti formátumot 14 HEX Reverse Byte-ra kell állítania. A beállítás befejezése után különböző platformokon használható, beleértve az Android, Linux és Apple operációs rendszereket.

A Syris RD200-M1 egy asztali olvasó a 13,56 MHz-es érintés nélküli chipekhez. Ez egy USB plug-and-play eszköz, ami azt jelenti, hogy nem kell illesztőprogramokat telepítenie. Alapértelmezés szerint billentyűzet emulátorként működik, leolvassa a chip azonosítóját és elhelyezi a kijelzőn (az Excel táblázatban, a Jegyzettömbben, a webhelyen, az alkalmazás beviteli mezőjében stb.). Szoftveres eszközökkel érkezik, és soros port emulációs olvasóként is beállítható.

Telepítési lehetőségek és SDK-eszközök a szoftverfejlesztéshez

Az RD200-M1 RFID-olvasót általában a chipazonosító kód különböző formátumokban történő olvasására és a képernyőn való megjelenítésére használják. Ha egy virtuális COM porton szeretné olvasni a chipazonosítót, könnyen megváltoztathatja az olvasó firmware-jét, és így állíthatja be. Van egy másik lehetőség az olvasó üzemmódjának beállítására, és ez az úgynevezett "AutoRead", ahol az olvasó automatikusan beolvassa az adatokat egy RFID címke memóriájából, és megjeleníti azokat a képernyőn. Alapvetően billentyűzet emulátorként működik a címkememóriában tárolt adatokhoz. A chip kódolásakor kiválaszthatja saját kulcsát, így a tárolt adatok nem lesznek olvashatók a nyilvánosság vagy a nem jogosult felhasználók számára. A titkosított tartalom olvasásához ugyanazt a kulcsot kell használnia az olvasón is. Ez a beállítási eszközökkel történik, és ha be van állítva, az olvasót bármilyen eszközön használhatja.

A SYRIS RD200-M1 alapértelmezés szerint egy billentyűzetemulátor olvasó, és 8 HEX formátumban olvassa be a chipazonosítót. Az olvasó tartalmaz egy CD-t, amely számos segédprogramot tartalmaz az olvasó és az SDK szoftver beállításához.
A telepítőalkalmazással több mint 50 különböző módon állíthatja be az olvasási azonosító kód formátumát, vezérelheti a hangjelzőt, hozzáadhat előtagot vagy utótagot, beállíthatja "Virtual COM" vagy "AutoRead" -ként, kódolhatja a chipeket stb.

Ha az olvasási formátumot ugyanúgy szeretné beállítani, mint más NFC telefonok és táblagépek, akkor a kimeneti formátumot 14 HEX fordított bájtra kell állítania.

Amikor az olvasó virtuális COM módban működik, az UID kódot az alap HEX formátumban kapja meg, és a telepítőeszközökkel nem módosítható. Ezt követően azonban meg kell változtatnia, és ez általában némi programozást igényel.

Ha rövid időn belül kétszer helyezi el ugyanazt a címkét az olvasón, akkor az csak egyszer olvassa be a címkét, mert rendelkezik az "Azonos kártyafelismerés" funkcióval, ami azt jelenti, hogy nem olvassa el kétszer ugyanazt a kártyát a megadott időtartamon belül.

A CD szoftverfejlesztő eszközöket biztosít, beleértve az API-t, a BCB6, VB6, VB.NET mintakódjait, valamint a VC, VB, BCB, DevC és C# kódtárakat.

Az RD200 az Android operációs rendszerrel rendelkező Apple számítógépeken és eszközökön működik, bár a konfigurátort csak PC-khez tervezték. Ha pc-n állítja be az olvasót, akkor az megtartja a beállításokat az Apple számítógépeken és más platformokon is.

Műszaki specifikáció

Gyártó: Syris Technology Corp.
Termék neve: RD200-H1-G

Működési frekvencia: 13,56 MHz
Olvasó típusa: asztali olvasó
Olvasási távolság: 7 cm-ig
RF protokoll: ISO14443

Interfész: USB
Szoftver: CD konfigurátorral és SDK eszközökkel (API, BCB6, VB6 támogatás, VB.NET mintaprogram és VC, VB, BCB, DevC, C# könyvtár.)

Beépített kétszínű LED és hangjelzés.

USB firmware frissítési funkció

Olvasó méretei: 105 Sz x 72 Ma x 16 M (mm)
A csomag méretei: 200 Sz x 165 Ma x 37 M (mm)

Olvasó súlya: 73 g
A csomag súlya: 215 g

Egyéni H.S. kód: 8471 90 00 00

Működési hőmérséklet: -20 °C és 65 °C között 95% relatív páratartalom
Tárolási hőmérséklet: -30 °C és 85 °C között 95% relatív páratartalom

Töltési teljesítmény: Normál USB tápellátás (5V 500mA)


Mellékletek
Fájl letöltése syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.