MAY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Különféle lábbeliket és ruházati keverékeket kínálunk, amelyeket Sportsdirect.com exkluzív kedvezményes áron értékesítünk három szegmensben - nők, gyermekek és férfiak. Minden termék A + osztályú, matricákkal és kartondobozokkal (a cipőkhöz) 1. Részletek: * Minden keverék a következő márkákat tartalmazza: Adidas, Reebok, Firetrap, Kappa, Karrimor, Lonsdale, Soucal, Dunlop, Nike, British Knights, Lee Cooper, Perre Cardin és más márkák egyedi termékei. * Felhívjuk figyelmét, hogy a cipők és ruhák elsősorban sportmodellek. - Minden termék a tavalyi sportsdirect kollekciókból származik. -
Nincs lehetőség az elemek kiválasztására - modellenként. -
A keverékben 10% gyermektermék, 45% női és 45% férfi modell található. - 25% cipő, 72% ruházat, 3% kiegészítők. *
MOST - Új vásárlók első megrendelései esetén: Minimális rendelés: 50 darab 10,90 Euro EXKLUZÍV áron! - Tesztelje a minőséget és tesztelje kiváló körülményeinket. Előnyök: - Felelősek vagyunk azért, hogy az árut, a terméktől függően, a csomagolással vagy a dobozzal problémamentesen lássuk el.
* Fontos: - A keverékeket véletlenszerűen választják ki, a legtöbb modell többnyire egyedi darabok és méretek. - Minden Ön által vásárolt áru cégünk által kiállított megfelelő számlával rendelkezik. 3. Szállítás: - A szállítási ár helyenként változik. * Minden küldeményt 5-6 munkanapon belül kézbesítünk. Következésképpen 6-10 munkanapon belül Európa bármely pontjára szállítják. 4. Fizetési módok: - Banki átutalás 5. Szabadon meglátogathatja bulgáriai raktárunkat, és vásárlás előtt megtekintheti a készletet. * Cipők és ruházat megrendelésével kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.