WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Bemutatjuk a Klausberg Salt and Pepper Mills-t, egy prémium duókészletet, amelyet a kulináris művészet szerelmeseinek és a professzionális konyháknak terveztek. Ez a két darabból álló készlet szakszerűen készült, hogy stílussal és funkcionalitással gazdagítsa az étkezési élményt.

Minden malom robusztus gumifa testtel rendelkezik, amely tartósságáról és környezetbarát tulajdonságairól ismert. A természetes fából készült kialakítás eleganciát kölcsönöz minden terítéknek, így ideális választás éttermek, kávézók és vendéglátóipari szolgáltatások számára.

Az állítható kerámia őrlőmag ezekben a malmokban sokoldalúságot kínál, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy főzési igényeinek megfelelően könnyen váltson a finomról a durva őrlésre. A mechanizmust pontosságra és tartós teljesítményre tervezték.

Az egyes malmok méretei kényelmesen 5,5 x 15,3 cm-esek, tökéletesek a könnyű kezeléshez és tároláshoz. Fektessen be a minőségbe ezekkel a Klausberg só- és borsmalmokkal, amelyek nagykereskedelmi megrendelésekhez állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek kulináris vállalkozása igényeinek.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.