FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Funkciók:

Személyes hang a Skullcandy alkalmazással
Crusher állítható szenzoros
40 óra akkumulátor + gyorstöltő hívás
Sáv- és hangerőszabályzó
Beépített csempekereső technológia
Laposan összecsukható és összecsukható

MÉG SOHA NEM HALLOTTÁL ILYEN HANGOT.
Készülj fel arra, hogy megtapasztald a Crusher Bass szabadalmaztatott, koponyadobogtató erejét — most az Audiodo™ partnerei által a Personal Sound tökéletes hangtestreszabásával kombinálva. Még soha nem hallottad így a zenéidet és a filmjeidet. Mert még soha nem volt ilyesmi.
CRUSHER BASS: SEMMI SEM HASONLÍTHATÓ ÖSSZE.
A Skullcandy Crusher az eredeti, egyetlen magával ragadó érzékszervi basszusélmény. Tekerje le a csúszkát a lágyabb basszusért. Tekerje fel, hogy valóban megrázza a csontjait. Ráadásul a Crusher Evo jobb hangminőséggel rendelkezik az eredeti Crusherhez képest, így még szélesebb körű mélyebb, gazdagabb basszust tapasztalhat meg.
HANGOLJA HALLÁSÁRA AZ ALKALMAZÁSSAL.
Senki hallása sem egyforma. Ezért a Crusher Evo személyes hangzással rendelkezik. A Skullcandy alkalmazás gyors, valós idejű tesztjével létrehozhat egy személyes hangprofilt, amelyet a fejhallgatón tárol, hogy optimalizálja a hangszinteket az Ön számára.
SZEMÉLYRE SZABOTT HANGZÁS.
A Skullcandy alkalmazás audiodo™ technológiája elemzi a bal és a jobb fül hallását, majd automatikusan beállítja a hangot az adott hallásnak megfelelő optimális szintre.
NE AGGÓDJ. VAN CSEMPE.
A Crusher Evo beépített csempekereső™ technológiával rendelkezik. Ha valaha is rosszul helyezi el a fejhallgatót, könnyedén "megcsörgetheti" őket a Tile alkalmazásból. Tehát ami elveszettnek tűnt, most gyorsan megtalálható.
NAGY, KÖVÉR 40 ÓRÁS AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ.
Nincs ideje minden alkalommal csatlakoztatni a fejhallgatót, amikor megfordul. Ezért tervezték a Crusher Evo-t teljes 40 órás akkumulátor-üzemidővel. Ráadásul ha lemerül, a Rapid Charge gyorstöltés funkció mindössze egy gyors, 10 perces töltéssel további 4 órányi zenehallgatási időt biztosít.
Műszaki adatok:

Fejhallgató típusa: Bluetooth® Over-Ear
Csatlakozás típusa: Bluetooth® 5.0
Impedancia: 32 ohm ±15%
Hangsugárzó átmérője: 40mm
THD:



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.