WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel a kiváló minőségű, 2,8 literes, prémium rozsdamentes acélból készült vízforralónk hatékonyságát és tartósságát. Ezt a vízforralót nem csak úgy tervezték, hogy ellenálljon a napi használat követelményeinek, hanem egy csipetnyi eleganciát ad minden konyhai berendezéshez.

Sokoldalú vízforralónk minden típusú főzési forráshoz alkalmas. Legyen szó gáztűzhelyről, elektromos főzőlapról vagy indukciós főzőlapról, ez a vízforraló készen áll arra, hogy tökéletesen illeszkedjen a főzési rutinjába.

A sípoló funkció egy praktikus funkció, amely azonnal jelzi, ha a víz felforrt, így gond nélkül kezelheti konyhai feladatait. A hang tiszta, de nem tolakodó, zavartalan kényelmet kínál.

A könnyű használatot szem előtt tartva tervezték, ez a vízforraló kényelmes fogantyúval és kifolyóval rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos és szabályozott öntést. A hatalmas, 2,8 literes űrtartalom ideális több csésze kedvenc italának felszolgálására, így otthoni és nagykereskedelmi igényekre egyaránt tökéletes.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.