FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
3 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Nélkülözhetetlen a ragadozó utak betegségeinek kezelésében
A SilverCloud Respiro 300 Pro aeroszoladagoló ideális légúti betegségek, például hörghurut, sinusitis, megfázás vagy allergia kezelésére. A működés elve egy olyan gőzáram létrehozásán alapul, amely egy átlátszó csövön halad át, és a gyógyszert aeroszolokká alakítja, amelyek könnyen belélegezhetők és gyors terápiás hatással rendelkeznek.

Komplett tartozékkészlet
A SilverCloud Respiro 300 Pro aeroszolos készülék porszűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a porrészecskék behatolását a kompresszorba, és onnan az aeroszolokká alakított folyékony gyógyszerbe. A szűrőt rendszeresen ki kell cserélni. A standard csomag 5 tartalék szűrőt, légcsövet, szájhoz való mustiucot, orrbajuszt, porlasztó edényt és két maszkot tartalmaz.

Maszk felnőtteknek és maszk gyerekeknek
A SilverCloud Respiro 300 Pro aeroszoladagolót a két maszknak köszönhetően felnőttek és gyermekek egyaránt könnyen használhatják. A tartozékok száma, minősége és teljesítménye miatt a SilverCloud Respiro 300 Pro professzionális és hatékony eszköznek tekinthető, amely bármilyen típusú gyógyszerhez alkalmas.

Dugattyús kompresszor
Műszaki szempontból a készülék kiváló minőségű kompresszorral van felszerelve. Egy dugattyú segítségével a folyékony gyógyszer mikroszkopikus részecskékké alakul, könnyen belélegezhető, amelyek közvetlenül a légutakba kerülnek, felgyorsítva a gyógyulást.

Hordozható
A SilverCloud Respiro 300 Pro aeroszoladagolót hordozófogantyúval és tartozékok tárolására szolgáló rekesszel tervezték. Ily módon bármilyen orvostechnikai eszközt magával vihet, amely a krónikus vagy akut légzőszervi betegségek kezeléséhez szükséges.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.