WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Leírás
A 100%-ban szappan- és lúgmentes Sebamed Anti-Hairloss sampon csökkenti a hajhullást azáltal, hogy aktiválja a fejbőr funkcióit és elősegíti a hatékony bőrkeringést a hajgyökerek erősítése érdekében. Az egészséges bőr azonos pH-értékével, 5,5-tel létrehozott Sebamed Anti-Hairloss sampon védi a bőr savköpenyének természetes barrier funkcióját, stabilizálva a haj szerkezetét, hogy kevésbé legyen érzékeny a szárazságra, a kötésre és a törésre, hogy fenntartsa az erős, fényes hajat.

Jobb hajnövekedés.
Minden hajtípusra.
Színezékektől mentes.
Csökkenti a hajhullást azáltal, hogy aktiválja a fejbőr vérkeringését az erős és egészséges hajért.
Az NHE formula koffeinnel és Ginkgo Bilobával támogatja a haj növekedését és erősíti annak szerkezetét.
Biológiailag lebomló és környezetbarát összetevők.
Az 5,5-ös pH-érték elősegíti a fejbőr savköpenyének természetes barrier funkcióját, és segít megvédeni a haj szerkezetét.
Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt.

Hozzávalók
Aqua, Kocamidopropil-betain, Dinátrium-kokoamfo-diacetát, Nátrium-laurét-szulfát, Kreatin, Cink PCA, Koffein, Hidroxipropil-oxidált keményítő PG-trímónium-klorid, Ginkgo Biloba levélkivonat, Glicerin, Nátrium-laktát, Pirocton-olamin, Mentol, Hexil-nikotinát, Butilénglikol, Propilénglikol, PEG-55 Propilén-glikol-oleát, Parfum, Fenoxietanol, Nátrium-benzoát

A gyártók közelében dolgozunk, így összehasonlíthatatlanul jobbá tesz minket, mint más beszállítók, mert mindig a legfrissebb ajánlataink vannak, az olcsó árak és a szállítási résidők mindig alkalmazkodnak Önhöz.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. Ingyenes szállítás Lengyelországból, ha raklapnyi készletet vásárol - keverheti más termékeinkből.

Ügyfeleket keresünk, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk, hogy jobb árakat tudjunk kínálni.
Az összes rendelkezésre álló készlet új, eredeti csomagolásban, hosszú lejárati idővel. Ha bármilyen jövőbeli információra van szüksége, kérjük, ne habozzon
hogy kapcsolatba lépjen velünk e-mailben vagy Whats alkalmazásban



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.