WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Olyan szakemberek csoportja vagyunk, akik 3 éve nyújtanak minőségi szolgáltatásokat mindenféle kozmetikai és diétás üzletnek Nyugat- és Közép-Európában. Küldetésünk, hogy számos ismeretlen egészségügyi és szépségápolási márkát bemutassunk, és természetesen egészségesebb és olcsóbb alternatívákat kínáljunk az európai vásárlóknak a piacon lévő drága és vegyi kozmetikumokkal szemben. Szorosan együttműködünk a gyártókkal, ezért összehasonlíthatatlanul jobbak vagyunk, mint más beszállítók, mivel mindig a legfrissebb ajánlatokkal, versenyképes árakkal és szállítási időkkel rendelkezünk, amelyek mindig az Ön igényeihez igazodnak. Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Ingyenes szállítás Lengyelországból
Ha raktárkészlettel vásárol raklapot, akkor azt más termékeinkből is keverheti.
Olyan ügyfeleket keresünk, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk, hogy jobb árakat kínálhassunk.
Az összes rendelkezésre álló készlet új az eredeti csomagolásban, hosszú lejárati idővel.

Ha további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben vagy a Whats App segítségével.

Leírás A Baby Sebamed Testápoló gyengéd védelmet nyújt az érzékeny bababőr számára. A hidratáló és rugalmas komplex védelmet nyújt a kiszáradás ellen, simává és rugalmassá teszi a bőrt. Gyorsan és zsíros maradványok nélkül felszívódik. A Baby Sebamed Testápoló mosás és fürdés után teljes testápolásra alkalmas. Klinikailag bizonyított, hogy az egészséges bőrre vonatkozó 5,5-ös pH-ja elősegíti a bőr természetes savköpenyének kialakulását. Érzékeny bőrre. Az érzékeny baba bőrének különösen enyhe ápolására. Megszilárdítja a baba érzékeny bőrének ellenállását. A kamilla nyugtató formula megnyugtatja az érzékeny bőrt. Gyorsan és zsíros maradványok nélkül felszívódik. Enyhe kellemes illat. 7% lipidvegyület olaj-a-vízben emulzió. Mentes nitromochus vegyületektől, formaldehidtől, nitrozaminoktól, dioxántól. A természetes hidratálók támogatják a bőr egyensúlyát és védenek a kiszáradás ellen. A hidratáló és lágyító komplex véd a kiszáradás ellen. Az allantoinnal ellátott ápolókomplexum puhává és rugalmassá teszi a bőrt. Az 5,5-ös pH-érték elősegíti a bőr savköpenyének kialakulását, és így megakadályozza a kiszáradást, irritációt és allergiát. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt. Összetevők Aqua, Cetearil-alkohol, Glicerin, Szorbit, Paraffinum liquidum, Nátrium-laktát, Decil-oleát, Chamomilla recutita kivonat, Lecitin, Aszkorbil-palmitát, Allantoin, Kapril / Capric trigliceridek, Nátrium-cetearil-szulfát, Dimetikon-benzil-szulfát, Parf beviteli utasítások, Fenoxietanol, Nátrium-benzoát Alapos tisztítás után óvatosan masszírozza a krémet az érzékeny baba bőrébe.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.