FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

galaktika újjászületik

Kifinomult éjszakai kamera
Forradalmian új 4 nm-es processzor

TERVEZ
Több innováció, tudatosabb
SZÍNEK
Földhözragadt hangok
Csússz bele valami különlegesebbbe. Friss, új színek, amelyeket a természet ihletett, polírozott fémkereten bemutatva.
ANYAGOK
Tudatos tervezés
Csomagolja ki a változást, amelyet látni szeretne a világban. Az újrahasznosított üvegből és PET-fóliából készült telefonok újrahasznosított papírból és papíralapú védőfóliából készült dobozba kerülnek. 2
*Az amerikai piacra értékesített, forgalmazott és/vagy gyártott Galaxy S23 sorozatú készülékek UL ECOLOGO tanúsítványt kaptak a mobiltelefonok fenntarthatóságára vonatkozó UL110 szabvány szerint.
*A Carbon Trust megmérte és tanúsította a Galaxy S23 sorozatú eszközök bölcsőtől a sírig tartó szénlábnyomát, beleértve a gyártást, a forgalmazást, a felhasználást és az esetleges ártalmatlanítást. Ezt PAS2050 tanúsították, ami nemzetközileg elismert szabvány.
FÉNYKÉPEZŐGÉP
Készítsd el a felvételt
Ragadd meg a nappalt és örökítsd meg az éjszakát. Induljon útnak a profi szintű kamerával a kezében, amely nagy felbontású érzékelővel és intelligens, fényelnyelő pixelekkel van felszerelve a tiszta pillanatok érdekében, bármely órában.

Hátlapi kamera

10MP 3x optikai zoom telefotó kamera
50 MP-es széles látószögű kamera
12 MPUltra széles látószögű kamera

Előlapi kamera

12MP szelfi kamera

ÉJSZAKAI KAMERA
Több fény az éjszakára
Készülj fel a galériára, amely tele van epikus éjszakai felvételekkel, amelyekre mindenki vágyni fog. A Nightography továbbfejlesztett mesterséges intelligenciája tisztán tartja a részleteket, így a gyenge fényviszonyok között készült fényképek és videók világosak és színesek lesznek alkonyattól hajnalig és vissza.
ÉJSZAKAI SZELFI
Az előlapi kamera Dual Pixel technológiája gyorsabban és pontosabban fókuszál, még gyenge fényviszonyok mellett is. Az objektumalapú mesterséges intelligencia autentikus színeket biztosít a szelfikhez, amelyek a való életben is felveszik a versenyt.
ÉJSZAKAI SZELFI VIDEÓ
Nem csak az állóképek uralják a sötétet, hanem tűéles éjszakai videókat is kapsz. Most már az előlapi kamera is rendelkezik azzal a képességgel, hogy napnyugta után is tisztán rögzítsen klipeket rólad és barátaidról.
FELSŐBB
Szerezd meg az összes deetet
Az 50 MP-es széles látószögű kamera működik
Kéz a kézben egy nagy teljesítményű chippel, amely gyorsan kombinálja a képkockákat, hogy biteket nyerjen ki mindegyikből egyetlen nagyfelbontású fényképpé. Add hozzá a Detail Enhancer technológiát, és olyan éles minőséget kapsz, hogy folyamatosan nagyítani fogsz.
SZAKÉRTŐI NYERS
Most hullócsillag vagy
Ha epikus fotókról van szó, a határ a csillagos ég. Nyissa meg az Expert RAW technológiát, hogy nagyfelbontású RAW formátumban rögzítsen, így fényes és részletes felvételeket készíthet.3 Ezután figyelje a csillagokat, miközben a kamera behúzza a fényt, hogy lélegzetelállító tisztasággal örökítse meg a csillagképeket és a bolygókat.
FOTÓ REMASTER
Változtassa a gyújtáskimaradásokat remekművekké
Irány a Galéria, ahol feljavíthatja a sötét, elmosódott képeket, sőt előkelő gyermekkori fényképeket vagy online felvett képeket. Még a homályos GIF-eket is átalakíthatja, csökkentve a zajt és javítva a tisztaságot, hogy a hurkok frissnek tűnjenek.
TELJESÍTMÉNY
Még több erő az Ön számára
Ha a leállítás nem lehetséges, ez a forradalmi chip biztosítja a telefon jobb játék- és videostreamelését, a hosszabb akkumulátor-élettartammal pedig átvészeli a legemlékezetesebb napokat.
Nagy teljesítményű Snapdragon processzor
Snapdragon® 8 Gen 2 mobil platform Galaxy készülékhez
*A Snapdragon a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke.
*A Snapdragon a Qualcomm Incorporated védjegye vagy bejegyzett védjegye.
AKKUMULÁTOR
Oldja fel a még hosszabb játékmenetet
Nevezzük éjszakának? Nem. Játsszon és nézze kedvenc műsorait a hosszú élettartamú és gyorsan tölthető akkumulátorral.
KIJELZŐ
Vakító fény eltűnt
Játsszon vagy streameljen bárhol az adaptív kültéri láthatósággal, amely optimális színeket és fényerőt biztosít bármilyen fényviszonyok között.4 Az adaptív 120 Hz-es érzékelő kisimítja a görgetést, míg az Eye Comfort Shield megóvja a szemed elfáradását, még sötétben nézve is.
INTELLIGENS KAPCSOLÓ
Megkönnyítettük az adatok megőrzését
Csak egy egyszerű Wi-Fi átvitellel vagy gyors bejelentkezéssel Samsung fiókjába, minden készen áll. Még kevesebb lépésben átviheti alkalmazásait, fényképeit, üzeneteit és egyebeket bármilyen operációs rendszerről új telefonjára. 5
BESZÁMÍTÁS
Cseréljen azonnali kedvezményre
Cseréld le a telefonodat a kívánt Galaxyra. Nézze meg, mennyit takaríthat meg egy új Galaxy S23-on.
PC FOLYTONOSSÁG
A multi control megkönnyíti a többfeladatos munkavégzést
Amikor az ötletek özönlenek, egyesítsd telefonodat és számítógépedet a "2 az 1-ért" élmény érdekében. Az egér, a billentyűzet vagy az érintőpad váltása nélkül mindkét eszközön áthúzhatja, másolhatja és beillesztheti, illetve gépelhet az eddigi leghatékonyabb képernyőidő érdekében.6, 7, 8, 9
EGY FELHASZNÁLÓI FELÜLET
A te Galaxyd, ahogy neked tetszik
Most minden eddiginél egyszerűbben állíthatja be telefonját csak Önnek. A One UI maximalizálja a testreszabást, lehetővé téve szinte minden részlet kiválasztását, a lezárási képernyőktől és témáktól kezdve a widgetekig és értesítésekig.
SAMSUNG PÉNZTÁRCA
A Samsung Pay még jobb lett. Bemutatkozik a Samsung Wallet
A Samsung Pay a következő szintre lépett: bevezette a Samsung Walletet. Gyors indítású és biztonságos, tárolja az alapvető tárgyakat, például kulcsokat, azonosítókat és jegyeket, miközben védi személyes adatait. Üdvözöljük új digitális életében.
SAMSUNG EGÉSZSÉG
Wellness az Ön módján
Indulj el személyes egészségügyi céljaid felé vezető úton a Galaxy Watch5 órával és a telefonoddal. 10 Pálya



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.