FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Tétel: Samsung mosogatógép
Készlet: 100
Állapot: B Ware
Minimális rendelés: kérésre

Leírás:

A Samsung márkájú mosogatógépeket 250,00 Euro különleges áron kínáljuk. Az árukat házon belüli technikusunk ellenőrizte, és teljesen működőképesek.

Az áruk raktáron megtekinthetők.

Kérésre további információkat (cikklistát) vagy képeket küldhetünk Önnek. Kérjük, hagyja meg e-mail címét, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül.
24 órában elérhetőek vagyunk whatsapp, viber, imo, táviraton keresztül. 18 órától kérjük, hagyjon üzenetet, és azonnal kapcsolatba lépünk Önnel.
Az áruk általában ugyanazon a napon készíthetők el és szállíthatók. Ez a feldolgozás a vásárlási mennyiségtől függ. Ha siet, kérjük, azonnal hívjon, hogy a lehető leghamarabb megszervezhessük a furgont. Vannak konténeráraink, raklapáraink, egységáraink és kilogrammáraink.
-----------------------------------------------------------------------------
Csak exportra (kérésre)! Hangszedő! Nincs garancia! Nincs garancia! Fizetés: Előrefizetés!
Érdeklődés esetén import értékesítés is lehetséges. Bizonyos feltételeknek azonban meg kell felelnünk. Ennek megfelelően előfordulhat, hogy bizonyos termékeket NEM lehet értékesíteni Németországban vagy az EU-ban. Kérjük, ha érdekli, külön kérést nyújtson be. Köszönjük és megértésüket kérjük.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nézze meg a többi cikkünket. Több mint 120 tételünk van online. Nem minden szerepel a listán. Ha valami konkrétat keres, akkor csak kérdezzen. Nagykereskedelmi cég vagyunk, amely tételekben értékesít. Erősségünk, hogy különleges tárgyakat / maradványokat szerezzünk be nagyon kedvező áron.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.