FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) egyetlen hordozható eszközben egyesíti az internet összes funkcióját és az online kommunikáció előnyeit. Ezenkívül a legújabb operációs rendszerrel fejlesztették ki az Android Ice Cream Sandwich legújabb verziójával, és kiterjedt csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, hogy páratlan teljesítményt és egyedi használhatóságot kínáljon.



Jellemzők:

- Android 4.0TM

A legújabb Android operációs rendszerrel, az Ice Cream Sandwich-szel élvezni fogja az összes új funkciót és alkalmazást. A jobb teljesítménynek köszönhetően optimalizált webböngészővel, gyorsabb válaszsebességgel és simább képernyőkkel rendelkezel, így a legjobb használhatóságot biztosítod.



- Erőteljes teljesítmény

A GALAXY Tab 2-t (7.0) egy nagy teljesítményű, 1,0 GHz-es, kétmagos processzor hajtja, amely maximális teljesítményt nyújt a legigényesebb alkalmazásokban is, így megbirkózhatsz dinamikus életstílusoddal.



- Sok multimédiás tartalom

Az Olvasóközponttal elfelejtheti, hogy könyveit magával kell vinnie, és élvezheti a digitális olvasás örömeit több száz e-könyvvel a képernyőn. A Music Hub egy teljes zeneboltot kínál, ahol megtalálhatja kedvenc dalait. Végül, a Game Hubbal prémium és többszereplős játékok raktára áll rendelkezésedre, ahol és amikor csak akarsz, és belevághatsz az akcióba.



- Könnyű és szórakoztató kommunikáció

A ChatOn lehetővé teszi, hogy dinamikusabb és kifejezőbb módon maradjon kapcsolatban barátaival és családjával az eszközökön és platformokon keresztül olyan egyedi funkciókkal, mint a csoportos csevegések, a média streamelése és még sok más. Hozzon ki minden pillanatot a Google+ Hangouts csoportos videokonferenciáival, amelyeket ugyanolyan egyszerű megtenni, mint összefutni valakivel az utcán.



- Vékony és könnyű

A megfelelő méretű és súlyú tabletta, amelyet bárhová magával vihet.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.