FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Royalty Line kézi turmixgép - keverő - 700W - fekete - keverő kézi keverő

A levehető keverőtalpú botmixer ideális keverő az ételek sima pürésítéséhez, turmixolásához és darabolásához. A kézi turmixgép nagy teljesítménye biztosítja, hogy nem kell sokáig kevernie, és minden pillanatok alatt készen áll! Nagyon könnyen tisztítható a könnyen eltávolítható keverőtalppal is.

Az Ön előnyei:
✓ Keverjen össze mindent gyorsan és egyszerűen
✓ Nagy sebesség
✓ Könnyen tisztítható
✓ Ergonómikus forma
✓ Fröccsenésálló keverőtalp

Keverjen össze mindent gyorsan és egyszerűen
A 700 Wattos erőteljes, stabil motorral ellátott botmixer hatékonyan kezeli a sokoldalú keverési feladatokat. Az éles, rozsdamentes acél pengék gyorsan és egyszerűen vághatók. Tökéletes bébiételekhez, levesekhez és turmixokhoz.

Magassebesség
Az energiatakarékos 700 wattos motornak köszönhetően a keverő nagy sebességgel képes a szükséges összetevőket egy beállítással összekeverni.

Könnyen tisztítható
A turmixgép turmixlába könnyen szétszerelhető és mosogatógépben mosható. A hozzávalók tökéletes összekeverése után a turmixgép alapját könnyedén leválaszthatja balra forgatva. Ezután könnyedén moshatja a keverőtalpat, vagy mosogatógépbe teheti. Ezenkívül könnyebb a konyhai szekrényben tárolni, ha leválasztja a turmixgép alapját.

Ergonómikus forma
A botmixer ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ezért nagyon kényelmes vele keverni. Csatlakoztassa a turmixgépet az aljzathoz, és kezdje el gyorsan keverni.

Fröccsenésmentes keverőtalp
A botmixer fröccsenésmentes keverőtalppal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a tökéletes pürés eredményt élvezheti, hanem a konyháját is tisztán és fröccsenésmentesen.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.