FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel legújabb Rosalita McGee ruházati kollekciónkat, amelyet aprólékosan válogattunk össze az őszi/téli szezonra. Kollekciónk minden darabja kifinomultságot és időtlen stílust testesít meg, garantáltan feldobva minden ruhatárat.

Termékeink csomagolásban és raklapon kaphatók, így ideális beszerzés azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kiváló minőségű öltözéket szeretnének felhalmozni. A csomag válogatott darabokat tartalmaz a sokoldalú Rosalita McGee kollekcióból.

Biztos lehet benne, hogy minden ruházat vadonatúj, 1. osztályú, és az összes eredeti címkével együtt érkezik, bizonyítva a hitelességet és a minőséget. Ezek a gondosan kiválasztott darabok tökéletesek azok számára, akik egy csipetnyi eleganciát szeretnének kínálni ügyfeleiknek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezekre az árukra területi korlátozás vonatkozik, amely befolyásolja, hogy hol lehet értékesíteni őket. Ha bármilyen kérdése van, vagy egy megrendelést szeretne megvitatni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel megadjuk a szükséges információkat.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.