FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ritka és prémium, változatos méretű bambusz lécek/szalagok (63"/160 cm) kézműves és építési projektekhez – nagykereskedelem

tól/től 272,33 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 778,10 Ft

Tárgyalandó
0,90 Ft `-tól 1 -ig 100 darab
0,80 Ft `-tól 200 -ig 400 darab
0,70 Ft `-tól 800 -ig 1600 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
38 904,93 Ft
Elérhető mennyiség
3000 darab
Ország
Kína
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
30 nap
SKU:
BSF20211
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Büszkék vagyunk arra, hogy prémium bambusz lécek/szalagok széles választékát kínáljuk, amelyek ideálisak sokféle kreatív és építési projekthez. Mindegyik szalag 63 hüvelyk (160 cm) hosszú, és különféle szélességben és vastagságban kapható, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.
Vegyes rendelések elfogadhatók. Mivel sok méret és különböző ár van, ezért a közzétett ár a legalacsonyabb, ezért ha eltérő méretre van szüksége, kérem időben vegye fel velem a kapcsolatot.
A legfontosabb, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyen szerves körforgást alakíthat ki saját vállalkozásából, és hosszan tartó, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, így legalább a végtermék értéke 5- 10-szer magasabb.
Termékleírás:
Számos szélességben és vastagságban kapható, sokoldalúságot kínálva a különböző projektekhez.
Természetes szín: A bambusz fehér és világossárga keveréke, amely megmutatja természetes szépségét.
Anyagminőség: A bambusz fal legvastagabb részeiből válogatva. A bőrt és a csomópontokat eltávolítják, hogy megtartsák a leghasznosabb bambuszszálas részeket.
Kivitel: A csíkok mindkét oldala lapos, jól polírozott és lakkozatlan, természetes és vonzó megjelenést biztosítva.
Rugalmasság: Ezek a bambuszcsíkok törés nélkül félkör alakúra hajlíthatók. Megfelelő melegítéssel akár teljesen lekerekített formát is elérhetnek.
Tartósság: Ezek a szalagok sok évig tárolhatók minőségük elvesztése nélkül, így értékes anyaggá válnak a hosszú távú projektekhez.
Alkalmazások:
Alkalmas iskolai kézműves művészeti órákhoz, tökéletes kenuk, kajakok, ajtók, ablakok, képkeretek, íjak és csónakkeretek készítéséhez.
Olyan innovatív projektekhez is alkalmas, mint például íjak készítése tinédzsereknek, sárkányok, lámpák, vonalzók, kisállatketrecek és autójavító alkatrészek.
Megrendelés és szállítás:
Egyedi méretek: Akár 2 méter hosszú csíkokat is tudunk gyártani tengeri szállításhoz. Konkrét méretre vonatkozó kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
Feldolgozási idő: Körülbelül 2-3 nap.
Szállítás: A kézbesítés általában 2-4 hetet vesz igénybe a China Post légipostán keresztül. Nagyobb rendelések esetén tengeri/vonat szállítás is elérhető, körülbelül 5-8 hétig.
A fuvardíj súly és térfogat alapján történik, postai expressz és légi fuvarozással. Ha meghaladja a 20 kilogrammot, akkor tengeren vagy vasúton szállítják. Ez egy háztól-házig szolgáltatás, nyomkövetési számmal, amelyet kényelmesen követhet online bármikor. Egyedi kéréseket szívesen fogadunk.
Köszönjük, hogy figyelembe vette bambuszcsíkjainkat kézműves és építési igényeinek kielégítésére. Bízunk benne, hogy ezeket a sokoldalú és kiváló minőségű anyagokat kínáljuk Önnek.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.