FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A RALENO univerzális videó mikrofon kitűnő választás, ha minőségi felvételeket szeretnél készíteni. A mikrofonhoz tartozik egy stabilizáló tartó, egy szélvédő, valamint egy tok, hogy minden helyzetben biztonságosan tudjuk tárolni. Kompatibilis iPhone, Android okostelefonokkal, Canon EOS és Nikon DSLR kamerákkal, valamint videokamerákkal is.
A mikrofon stabilitását a tartó gumi rugói biztosítják, melyek megakadályozzák a környezeti zajok bekerülését a felvételbe. Az előre szerelt telefon tartó lehetővé teszi a különböző eszközök közötti egyszerű váltást.
A mikrofon kiváló minőségű hangfelvételt biztosít, így ének- és hangszerelőadásokat is kristálytisztán rögzíthetünk vele. Az élő felvételek is élethűen jelennek meg a mikrofon segítségével, melynek köszönhetően a hallgatók még kényelmesebben élvezhetik az eseményt. A mikrofon szélzajt csökkentő funkciója garantálja, hogy a szél hangja ne rontsa el a felvételt, így a vlogok hangzása is jobb lehet.

Nettó súly: 90gFrekvenciaválasz: Szélességtartomány: 35-18KHZ+/-3dBÉrzékenység: -42dB+/-1dB/0dB=lV/PJel-zaj viszony: 76dB SPLCsatlakozó: 3,5 mm-es TRS és TRRS csatlakozóMéretek: ?22 x 81mmÁtalakító: A hangszórókészülék a következőkkel van felszerelve: Elektret kondenzátor

Csomag tartalma:
1 x V30 mikrofon1 x TRRS okostelefon kábel/TRS kamera kábel1 x C-típusú 3,5 mm-es adapter kábelhez1 x telefontartó1 x ütéscsillapító1 x Szőrös szélvédő1 x hordtáska1 x Szélvédő habszivacs borítás



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.