FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Elosztó | 6 bővítőhely | 1.8m | Szürke
Elosztó | 6 bővítőhely | 1.8m | Szürke
Egy csík, sok lehetőség

Olyan módot keres, amellyel több eszközt csatlakoztathat egy áramforráshoz, amely lehetővé teszi a kábelek elrendezését, például az íróasztal alatt, a TV mögött vagy a konyhában? Vagy esetleg munkahelyet szervez magának és alkalmazottainak, pl. az irodában vagy a műhelyben? A legjobb megoldás egy több változatban elérhető elosztó, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza azt, amelyik a legjobban megfelel az elvárásainak.

Gyorskapcsoló, és zökkenőmentesen dolgozhat

Termékeink között különböző számú aljzattal és kábelhosszal rendelkező szalagokat talál, és ez garantálja a megfelelő kiválasztását. Praktikus elem a beépített háttérvilágítású gyorskapcsoló, amely tökéletesen működik lábkapcsolóként - amikor kigyullad, biztos lehet benne, hogy készülékei megkapják az energiaadagot.

Elegáns kialakítás az Ön kényelméért

A szegélyléc tökéletesen illeszkedik a belső terekbe, amelyek közé helyezi. Ez a klasszikus fehér háznak köszönhetően m.in lehetséges. A legújabb trendek alapján terveztük, ötvözve az eleganciát az egyszerű használattal. Készítsd el a legegyszerűbb hétköznapi tárgyakat, hogy harmóniát teremts.

Az Ön és szeretteinek biztonsága fontos számunkra

Annak érdekében, hogy megvédjük Önt és az elosztóhoz csatlakoztatott eszközök más felhasználóit, a következő védelemmel láttuk el:
A gyermekek elleni védelem érdekében minden aljzatban lévő védőzár különösen fontos olyan helyeken, ahol a gyermekek az élet elválaszthatatlan részét képezik,
Nem gyúlékony PP anyagból készült,
Felelősségbiztosítás.
Szerezz extra helyet

Tudjuk, hogy egyre több eszköz válik SMART-tá, és tisztában vagyunk az otthon vagy az irodában szükséges kábelek és töltők számával. A szokásos otthoni vagy irodai berendezések mellett csatlakozunk a tápegységhez, például bluetooth fejhallgatóhoz, amelyek óriási népszerűségre tettek szert. A Qoltec szalag bemutatott modellje lehetővé teszi a tér megszervezését úgy, hogy a kábelek hatalmassága ne zavarja az esztétika érzését.

A szalag fogantyúkkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyedén elhelyezheti függőleges (pl. A falon) vagy vízszintes (pl. Íróasztal alatt) konfigurációban, így elrejtve a felesleges kábeleket és jobban megszervezve a helyet.

E-aljzatok száma: 6
Kábelhossz: 1,8 m
Dugó: Európai
Biztonság / Szűrők: Gyermekbarát
Kapcsoló: Igen
Szerelés: Aljzat, fal
Szín: Szürke
Méretek: 355 x 63 x 40 mm
Súly: 0,507 kg
Egyéb paraméterek:
- Maximális terhelés: 16A / 230V / 3680W

- Megfelel a 2002/96/EK rendelet követelményeinek



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.