FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Az impulzus-oximéter egy fejlett orvosi eszköz, amelyet a vértelítettség mérésére használnak. Ennek köszönhetően figyelemmel kísérheti a vér oxigénszintjét és a beteg pulzusát. Rendkívül hasznos a klinikai kutatásban, a betegellátásban és az otthoni egészségügyi ellátásban.

Az impulzus-oximéter könnyen használható és nem invazív. Két fény - vörös és infravörös - használatának elvén működik, amelyek áthaladnak a bőrön, és amelyeket az érzékelő fogad. Ezeknek a fényeknek a hemoglobin általi felszívódásának különbsége alapján az impulzus-oximéter kiszámítja az oxigéntelítettségi szintet és a beteg pulzusát.

Pulzoximéterünket nagy mérési pontosság és megbízhatóság jellemzi. Kényelmes kijelzővel rendelkezik, amelyen valós időben olvashatja el a mérések eredményeit. Ezenkívül az impulzus-oximéter könnyű és praktikus, ami megkönnyíti a hordozást és a különböző körülmények között történő használatát.

Kínálatunkban kiváló minőségű pulzoximétereket talál versenyképes áron. Professzionális szolgáltatást és gyors szállítást biztosítunk. A pulzoximéter nélkülözhetetlen eszköz az orvosi személyzet, a gondozók és az egészségükért felelős emberek számára. Rendeljen még ma, és vigyázzon biztonságára!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.