FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
2 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

PR-460
Villanyóra mérővezetékekkel, akkumulátorral!
A multiméternek sokféle neve van. Például beszélhetünk digitális multiméterről, voltmérőről, voltmérőről vagy ohmmérőről. Végső soron mindannyian ugyanazt értjük: egy mérőműszer az AC és DC feszültség, az AC és DC áram, a hőmérséklet, az ellenállás, a tranzisztorok, a dióda, az akkumulátor feszültség és a folytonosság mérésére.

Mi az a multiméter vagy digitális multiméter?
Ez egy elektromos mérő, amely lehetővé teszi mindenféle méret mérését. A kapcsolatot kapcsolattesztelővel is tesztelheti.
Praktikus eszköz a gyűjteményhez! Főleg, ha sokat dolgozol elektromos árammal, szeretsz alkalmi munkákat végezni, áramot mozgatni vagy kapcsolni, vagy kábelekkel dolgozol, a multiméter remek eszköz lehet a szerszámosládába!

A multiméter előnyei és műszaki jellemzői:
Kompakt méretének köszönhetően gyorsan és egyszerűen magával viheti ezt a multimétert, így mindig magánál van, amikor szüksége van rá. A multiméterrel egyszerűen megmérheti a kábelt rövidzárlat, csatlakozás vagy feszültség ellenőrzéséhez.

A multiméter méretei: 19 cm x 8,5 cm x 3 cm, súlya 250 gramm A multiméter nagyméretű LCD kijelzővel, elemjelzővel és 9V-os elemmel rendelkezik. A digitális multiméter elemmel és kábelekkel jár!

Röviden: egy szép eszköz a szerszámosládába, garázsba vagy praktikus szerszámaihoz. Ezen kívül a multiméter is nagyon szép ajándék egy igazi barkácsolónak vagy kábelekkel stb.

Főbb jellemzői:

Üzemi hőmérséklet: 0-40 fok
Árammérés max 20A
Feszültségmérés max.750V
dióda teszt
ellenállásmérés
hőmérséklet mérés
Tranzisztor mérés hFE
Kihajtható, így a multiméter függőlegesen marad.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.