FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
8 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Nagy teljesítményű, 50000 mAh Qualcomm 3.0 gyorstöltési funkcióval és PD Power Delivery-vel.

Az 50000 mAh kapacitású erőteljes powerbank állandó energiaellátást biztosít. Utazás közben többé nem kell aggódnia, hogy lemerül az akkumulátor táblagépében vagy okostelefonjában. A készülék könnyű és kicsi, így könnyen elfér a kézipoggyászában. A kiváló minőségű polimer akkumulátor stabil teljesítményt, hosszú munkaidőt és biztonságot kínál.

• Nagy kapacitás 50000 mAh
• Qualcomm 3.0 22,5 W-os gyorstöltés
• Tápellátás PD20W
• Oppo Vooc technológia
• Huawei SPC technológia
• Bemeneti csatlakozók: micro USB 5V-2A, 9V-2A; C típus 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Villám 5V-2.4A
• Kimeneti csatlakozók: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; C típusú PD: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
• Polimer akkumulátor
• Vékony és könnyű kialakítás
• Klasszikus, minimalista dizájn

Azonnali energialöket
A Powerbank Tracer modern PowerDelivery 3.0 technológiával és 22,5 W-os Qiuck töltéssel van felszerelve, amelynek köszönhetően egyszerre töltheti a Powerbankot a konnektorból és töltheti a mobil eszközöket: táblagépet vagy okostelefont a Powerbankról. Ez a technológia beállítja a powerbank és a töltött eszköz között továbbított áram és áram megfelelő értékét is, hogy a töltési folyamat a lehető legrövidebb legyen, ugyanakkor biztonságos legyen a berendezés számára.

Teljesítmény egy karnyújtásnyira
A Tracer powerbank segítségével nem kell aggódnia az okostelefon akkumulátorának töltöttségi szintje csökkenése miatt. Táblagépét szabadon használhatja, filmeket nézhet útközben, zenét hallgathat, és bármikor csatlakoztathatja hordozható Tracer akkumulátorát, amikor csak szüksége van rá, és folytassa a munkát. Felejtsd el az energiacsökkenés okozta korlátokat, többé nem kell aggódnod az energiához való hozzáférés hiánya miatt, függetlenül attól, hogy hol vagy.

Kényelmes USB-C csatlakozó
A Tracer külső akkumulátor modern USB-C kimenettel rendelkezik, így a készülék gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható. Nem kell ellenőriznie, hogy a csatlakozó melyik oldala a felső és melyik az alsó oldala, mert az USB-C csatlakozó a kényelem érdekében megfordítható. Ez a típusú csatlakozó több energiát kínál az USB-csatlakozók korábbi generációihoz képest, ezáltal felgyorsítja a töltési folyamatot.

A biztonság garantálása
A mobil töltőben használt kiváló minőségű polimer cellák nemcsak rendkívül hatékonnyá, hanem biztonságossá teszik a készüléket, amit laboratóriumi vizsgálatok is megerősítettek. A klasszikus kialakítás, a kis méretek és a kiváló minőségű kivitelezés még igényesebb felhasználók számára is vonzó lesz.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.