FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Porterhouse elektromos grill 2200W teljesítményszabályozó

61 470,87 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Klarstein
SKU:
4060656151323
EAN:
4060656151323
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Normál ár: 1099,99 zł
Árunk: 799 PLN

Porterhouse, Electric Gril, 2200 W-os Antistick grillfelület, feketeA Klarstein Porterhouse elektromos grill tökéletes megoldás mindazok számára, akik többcsaládos házban élnek, és még mindig nem akarnak lemondani a nyársról vagy a lazacfiléről. Ez egy füstmentes grill, így az erkélyen történő grillezés nem jelent problémát. Sütés közben nem keletkezik füst! Még esős időben sem kell lemondani a grillpartiról - csak helyezze át a Porterhouse elektromos grillt száraz helyre.

Az állítható fűtési teljesítményű 2200 W-os elektromos grill levehető talppal rendelkezik, amelyet négy stabil láb támaszt alá, ami ideális kültéri grillezéshez. Aki szeret grillezni a lakásban, egy szempillantás alatt szétszerelheti, és így asztali grillt kap. Annak biztosítása érdekében, hogy semmi ne égjen, és hogy a Porterhouse elektromos grill könnyen tisztítható legyen, a grilllemez kiváló minőségű bevonattal rendelkezik. A húsból és a halból a grillezés során szivárgó zsírt egy műanyag tartályba (tálcába) gyűjtik. Könnyen tisztítható, és természetesen mosogatógépben is mosható.

A Porterhouse elektromos grill alapján egy praktikus polc van rögzítve a termékek, fogók vagy más kis kiegészítők számára. További polcokat kapnak a levehető oldalsó részeknek köszönhetően, amelyek nagyszerűen használhatók például fűszerek vagy szószok beállítására.

Gyors, egészséges és ízletes: a grillezés még soha nem volt olyan egyszerű, mint a Klarstein Porterhouse elektromos grillnél.

Alapinformációk:Nagy teljesítmény: Gyors melegítés a 2200 W-os teljesítménynek és az Easy Grill koncepciónak köszönhetőenKényelmes grillezés: Levehető oldalsó részekkelNem tapadó grillfelület: Minden élelmiszertermékhez alkalmas és könnyen tisztíthatóÁtgondolt részletek: További polccal és előcsarnokkalGrillezés bárhol: Füstmentes grillezés az erkélyen vagy otthon - gáz és grillező faszén nélkülIntuitív kezelés:     &  nbsp;A vezérlőnek köszönhetően a fűtési teljesítmény könnyen beállítható a grillezett termékhezKényelmes tisztítás: A felesleges zsír összegyűlik a zsírtartályban

Tulajdonságok:Teljesítmény: Max. 2200 WGrill kiváló minőségű elektromos csatlakozóvalGrillezés lehetősége a kertben, az erkélyen vagy a ház belsejébenTartós alap négy lábbal és gyors összeszerelésselPolcok grillezett cikkekhez és előcsarnokhozTápegység: 220-240 V ~ / 50 - 60 Hz

Szállítási terjedelem:1 x elektromos grill1 x láb (szerelőkészlet)1 x szerelési anyagKezelési útmutató németül (más nyelveken: angol, francia, spanyol, olasz)

Méretek:Teljes méretek: kb. 90 x 84 x 42 cm (szélesség x magasság x mélység) Az előcsarnokkal ellátott asztali egység méretei: kb. 52 x 18 x 26 cm (szélesség x magasság x mélység) Az előszoba nélküli asztali eszköz méretei: kb. 52 x 10 x 26 cm (szélesség x magasság x mélység) Tápkábel hossza: kb. 120 cmSúly: kb. 4,5 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.