WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PNI IP2MP 1080P videó megfigyelő kamera varifokális IP 2.8 - 12 mm

19 973,18 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
Az IP2MP PNI kamera vezérelhető mobil eszközökről az Android és iOS rendszerrel kompatibilis vMEyeCloud alkalmazáson keresztül, a PC-ről pedig az Általános CMS szoftveren keresztül. A CMS telepítőfájlt megtalálhatja a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalról, a Letöltés szakaszból.

Varifokális lencsék
A PNI IP2MP videokamera 2,8 - 12 mm-es varifokális lencsékkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a zoom és a fókusz kívánt pontokba állítását.

P2P funkció és full HD felbontás
Az IP PNI IP2MP kamera közvetlenül elérhető P2P kapcsolaton keresztül, anélkül, hogy konfigurálnia kellene az útválasztót. A felhasználónév és a jelszó megadásával könnyen hozzáférhet a szoba összes funkciójához.

Megtekintés gyenge fényviszonyok között is
Az IP PNI IP2MP ip kamera 42 infravörös LED-del van felszerelve, amely lehetővé teszi az éjszakai megtekintést, akár 50 m távolságból. Használható otthon, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. Felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós időben.

Távirányító
A kamerát bármilyen internetböngészőből (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) vagy dedikált Windows, Android vagy iOS szoftverrel figyelheti és vezérelheti a világ bármely pontjáról.

Távoli felvétel PC-n vagy NVR-en
A videokamera által készített képeket számítógépen, az interneten keresztül (feltéve, hogy a felvétel során be van kapcsolva) vagy egy NVR-en (feltéve, hogy legalább egy merevlemez-meghajtót telepített olvasási-írási módra).

Kültéri és beltéri
A terméket beltéri és kültéri terek felügyeletére használhatja. Az IP66 védelmi osztály garantálja a helyiség belső alkatrészeinek nedvességtől és portól való szigetelését.

Kompatibilis adagoló
Ha a kamerát önálló módban használja, javasoljuk, hogy használjon 12V 2 A kompatibilis adagolót vagy a PNI Feeder 220V - 12V 5A modelljét a megfigyelő kamerákhoz és a DVR-hez (Termékkód: PNI-ACCTVALIM).



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.