WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PNI AV601 vezeték nélküli video audio adó és RJ45 airfun és aircontr

16 311,15 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
50 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Miracast modul / AllSharecast
Mostantól családjával együtt élvezheti az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről származó képeket vagy videókat, mert a Miracast mód segítségével valós időben lejátszhatók a TV-n vagy a projektoron. Így a TV-t vagy a projektort okostelefonja, táblagépe, laptopja klónjaként használhatja, és sokkal nagyobb képernyőn élvezheti az alkalmazásokat, filmeket képeket.

DLNA modul / MirrorOp
DLNA módban a TV-n / projektoron HD képeket és filmeket játszhat le, amelyeket az interneten keresztül játszik le telefonjáról / táblagépéről / számítógépéről. A készülék támogatja az online tartalom valós idejű lejátszását 1080P felbontásban a telefonról/táblagépről a TV-n vagy a projektoron.

Fájlok lejátszása táblagépről/okostelefonról
Különösen érdekes alkalmazás az AirFun, amellyel közvetlenül a képernyőn lejátszhatja a telefonról vagy táblagépről kiválasztott fájlokat: filmeket, zenét, képeket.

Virtuális távirányító
Az AirFun alkalmazás számos funkciót integrált, beleértve a termék virtuális távirányítóját is. Így okostelefonját virtuális távirányítóként is használhatja a csomagban lévő helyett.

Fájlok lejátszása USB-memóriából
Mivel ez a legújabb generáció, a PNI AV601 eszköz egy további integrált médialejátszó funkcióval is rendelkezik. Így külső memóriából (USB-meghajtóról vagy HDDexternről) a multimédiás fájlok széles skáláját futtathatja: filmek, zene, képek.

Hozzáférési pont
És végül, de nem utolsósorban, a PNI AV601 hozzáférési pontként is funkcionálhat, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózat kiterjesztését nagyobb területen, vagy akár emeletek között, így vezeték nélküli internetforrást biztosítva olyan területeken, amelyek a normál csőcselékben nem voltak elérhetők.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.