FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PL-10018 Kereskedelmi spárga tűzhely - nagykereskedelmi konyhai felszerelés

3 792,24 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
20 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Bemutatjuk a PL-10018 kereskedelmi spárga tűzhelyet, egy kiváló minőségű konyhai berendezést, amelyet kereskedelmi használatra terveztek. Ez a spárgafőző tökéletes éttermek, szállodák és vendéglátóipari vállalkozások számára, amelyek megbízható és hatékony főzési megoldást igényelnek nagy mennyiségű spárga elkészítéséhez.

Tartós felépítésével és fejlett funkcióival ez a spárgafőző minden alkalommal következetes és tökéletesen főtt spárgát biztosít. A tűzhely erős fűtőelemmel van felszerelve, amely gyorsan forralja a vizet, csökkentve a főzési időt és növelve a termelékenységet.

A PL-10018 kereskedelmi spárga tűzhely könnyen használható és karbantartható. Felhasználóbarát kezelőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a főzési idő és a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. A tűzhelyhez eltávolítható rozsdamentes acél kosár is tartozik, amely kényelmessé teszi a spárga be- és kirakodását.

Ezt a spárga tűzhelyet nagykereskedelmi célokra tervezték, így ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek bővíteni szeretnék konyhai felszerelési készletüket. Kompakt méretének és hatékony teljesítményének köszönhetően kis és nagy léptékű műveletekhez egyaránt alkalmas. Akár néhány fontot, akár több kilogramm spárgát kell főznie, ez a tűzhely könnyedén kezeli a feladatot.

Fektessen be a PL-10018 kereskedelmi spárga tűzhelybe, és tapasztalja meg a konyhájába nyújtott kényelmet és hatékonyságot. Megbízható teljesítményével és tartós felépítésével ez a tűzhely úgy készült, hogy ellenálljon a forgalmas kereskedelmi konyha igényeinek. Frissítse főzőberendezését még ma, és javítsa a spárga elkészítésének folyamatát.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.