FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Normál ár: PLN 699,99
A mi árunk: 549 PLN

Passionata 20 Eszpresszó gép 20 bar capuccino tejhabosító pirosElegant kávéfőző max. teljesítmény 1350 watt teljesítmény és 20 bar nyomás. Praktikus gőzfúvóka tej habosításához cappuccino számára. Részben meghosszabbítható szerkezet rozsdamentes acél elemekkel. Igazi rajongóknak: Klarstein eszpresszó és capuccino gépek.

A Klarstein  Passionata Rossa 20 egy elegáns eszpresszógép , kiváló funkcionalitással és dizájnnal. Az 1350 W teljesítmény és a 20 bar nyomás forró vizet nyom át az őrölt kávébabon, és felszabadítja az összes aromáját. A Klarstein Passionata Rossa 20 őrölt kávéval és eszpresszóval, valamint kávéval és eszpresszózsákokkal használható. A kivehető víztartály kapacitása 1,25 l. Ez kb. 6 csészére elegendő, és ugyanakkor 2 csésze kávét is elkészíthet. Miközben a következő csészék elkészülnek, a fedélen található hőtartó lemez melegen tartja a kész italokat.

A Klarstein Passionata Rossa 20 könnyen használható, és kihajtható rozsdamentes acél alkatrészeinek köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható. Elegáns kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen konyhabelsőbe, és csak nézd meg, és egy forró eszpresszót akarsz attól a pillanattól kezdve, hogy ránézel. További előnye a gőzfúvóka, amely azonnal felhabosítja a tejet egy ízletes cappucino-ba, vagy segít más forró italok elkészítésében.

A stílusos felület és a rozsdamentes acél elemek biztosítják, hogy a Klarstein oneConcept Passionata Rossa 20 eszpresszógépe tökéletesen illeszkedjen minden modern és stílusos konyhába.

Alapinformációk: Nagy teljesítmény: eszpresszó gép max. 1350 W és 20 bar nyomásElegant: stílusos kialakítás a modern konyhákhozMultifunkcionális: gőzfúvóka tejhabosításhoz és forró italokhozKis teljesítménycsomag: kompakt ház csésze talppal és rozsdamentes acél elemekkelMindig készen áll:    nagy víztartály kb. 1,25 l űrtartalommal

Tulajdonságok:Szín: redPower: max. 1350 WCszivattyú kapacitása: 20 barVíztartály kapacitása: 1,25 l (6 csésze)Automatikus nyomáskioldóKivehető leeresztő rozsdamentes acél ráccsalEltávolítható fúvókasapkaCsúszásmentes gumi lábakTápegység: 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Szállítási terjedelem:1 x eszköz1 x mérőpohárGerman felhasználói kézikönyv (más nyelveken: angol)

Méretek: Méretek: kb. 20 x 30 x 35 cm (szélesség x magasság x mélység) Kábelhossz: kb. 100cmSúly: kb. 3,7 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.