FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
7 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Páncélozott tok Alogy állvány gyűrűs tok Védő telefontok Mag számára

2 954,15 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés
Az ajánlat hamarosan lejár
Siessen, az ajánlat hamarosan lejár ma. Ne habozzon és ne mulassza el a lehetőséget!

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Kapcsolatba lépni Hívás

Páncélozott tok Alogy állvány gyűrűs tok Védő telefontok Mag számára - leírás

Alogy MagSafe állványtok termékleírás + Főbb jellemzők

Kiemelt termékek: Márka: Alogy Modell: MagSafe Stand tok Dedikált termék: Apple iPhone 14 Pro Max Objektívkompatibilitás: Lencsék legfeljebb (szélesség/hosszúság/átló): 75 x 158 x 167 mm Anyag: Poliuretán (keret) + Polikarbonát (hátlap) + mágnes Kompatibilitás: Qi töltők és MagSafe tartozékok Kialakítás: egy darabból álló, viszonylag vékony és könnyű Védőél: védi a kijelzőt és a kamerát Légzsákok: a sarkokban Gombok: Aktív védelem Nincs ujjlenyomat: Ujjlenyomat-gátló Felület: Matt hátlap - áttetsző, matt Fedezd fel a benned rejlő környezettudatos Eco Small csomagot Teljesen véd a karcolások és sérülések ellen A telepítés egyszerű és problémamentes A megerősített sarkok hatékonyan elnyelik az ütéseket
A kiváló minőségű Alogy MagSafe tok kiváló minőségű polikarbonátból és poliuretánból készül, amelyek biztonságosan körülveszik a telefont és lencséjét. A fedél gyártásához használt rugalmas poliuretán tökéletesen tapad anélkül, hogy jelentősen növelné a készülék méreteit. A burkolatot fagyhatással gazdagították a tok hátoldalán, aminek köszönhetően nem jönnek létre csúnya ujjlenyomatok. Az áttetsző, matt felület tökéletesen harmonizál a telefon kialakításával.
A MagSafe-kompatibilis tok hátulján beépített mágnes található, így kompatibilis a töltőkkel és mágneses kiegészítőkkel, például tartóval, autós töltővel. Kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosít!
Állvány tok Az Alogy márka telefontokja mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kihajtva állványként is használható. A Stand Case funkció lehetővé teszi, hogy kényelmesen böngésszen okostelefonja tartalmában, filmeket nézzen vagy videokonferenciákat folytasson.
Tökéletes védelem mindenkor! Az Alogy MagCase nyújtja a legjobb védelmet a sérülések és szennyeződések ellen. Kialakítását megerősítették , így tökéletesen védi telefonunkat. A gombokat speciális burkolatok védik, amelyeknek köszönhetően a por és a szennyeződés nem kerül ezekre a helyekre.
Védőélek A ház kiálló védőéleket biztosít a készülék képernyője és kamerái felett. Ennek a megoldásnak köszönhetően már nem kell aggódnunk okostelefonunk legérzékenyebb elemei miatt!
Egyedülálló ujjlenyomat-gátló kialakítás - a tok hátulja úgy készült, hogy a csúnya ujjlenyomatok már nem jelentenek problémát. Anti-Scratch - a telefon kulcsokkal és egyéb tárgyakkal való érintkezése által okozott karcolások megszűntek! Anti-Stain - a tok matt szerkezete miatt a szennyeződés nem túl látható, és lehetővé teszi, hogy könnyen tisztítsa.
Eco kis csomag Termékeink csomagolását úgy terveztük meg, hogy helyet takarítsunk meg! Fedezze fel a környezettel kapcsolatos aggodalmait. Válasszon kis csomagokat!


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.