WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Tapasztalja meg a hatékony főzést a Kinghoff Enamel Steel Pan. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, termikus alsó része gyors felmelegedést és kiváló hőtartást biztosít.

A sokoldalúságra tervezve számos hőforráshoz alkalmas, beleértve az elektromos és gáztűzhelyeket, valamint az üveg-, kerámia-, halogénégőket és indukciós tűzhelyeket.

Az ezzel a serpenyővel történő főzés elősegíti az egészséges ételek elkészítését, lehetővé téve az elkészítést minimális víz és zsír felhasználásával. Így segít megőrizni a vitaminokat, ásványi anyagokat és az ételek ízét.

A serpenyő ideális azok számára, akik speciális diétát tartanak, mivel kevesebb fűszerezést igényel, csökkentve a nátriumbevitelt. Nem melegítő fogantyúi biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak az étkezések elkészítése közben.

Ez a praktikus és tetszetős edény megkönnyíti a főzési folyamatot, mivel az étel és a zsír nem tapad a sarkokhoz, így leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot. A nagyobb kényelem érdekében mosogatógépben is mosható.

A serpenyő karbantartásához használjon fa vagy nylon edényeket, nehogy megkarcolódjon a felülete. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fém vagy éles tárgyak által okozott sérülésekre nem terjed ki a garancia.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.