WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Palackozott Italok Ízesítés Olcsó áron Napi ivás Energiaital Prime Ital jó áron energia eladó

752,08 Ft /üveg ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 üveg
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
7 nap
EAN:
4549292009064
Utolsó aktualizálás
4 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Úgy tűnik, hogy a "Prime Hydration" energiaitalokhoz vagy hidratáló italokhoz kapcsolódó márka vagy terméknév, de a legutóbbi frissítésem óta nem áll rendelkezésre konkrét információ egy ilyen névvel rendelkező termékről. Az energiaitalok és a hidratáló italok azonban meglehetősen elterjedtek a piacon, és különféle összetételeket kínálnak, amelyek célja az energia fellendítése vagy a folyadékok és elektrolitok pótlása.

Az energiaitalok jellemzően koffeint és egyéb stimulánsokat, valamint cukrokat és különféle vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, hogy gyors energialöketet biztosítsanak. Másrészt a hidratáló italok a fizikai aktivitás vagy meleg időben történő izzadás következtében elvesztett folyadékok és elektrolitok pótlására összpontosítanak.

Energiaital vagy hidratáló ital kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy megvizsgálja az összetevőket és a táplálkozási információkat, hogy megértse, mit fogyaszt. Néhány kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni:

Koffeintartalom: Az energiaitalok gyakran magas szintű koffeint tartalmaznak, ami az egyénre eltérő hatással lehet, és túlzott fogyasztás esetén mellékhatásokat okozhat.

Cukortartalom: Sok energiaital magas cukortartalmú, ami túlzott fogyasztás esetén súlygyarapodáshoz és egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet.

Elektrolitok: A hidratáló italok elektrolitokat, például nátriumot, káliumot és magnéziumot tartalmazhatnak, hogy segítsenek pótolni az izzadás következtében elvesztett anyagokat.

További összetevők: Keresse meg az italban található további vitaminokat, ásványi anyagokat vagy gyógynövénykivonatokat, és fontolja meg, hogy ezek milyen hatással lehetnek egészségére vagy teljesítményére.

Mindig jó ötlet az ilyen típusú italokat mértékkel fogyasztani, és figyelembe venni egyéni egészségügyi szükségleteit és érzékenységeit. Ha bizonytalan egy adott termékkel vagy annak összetevőivel kapcsolatban, egy egészségügyi szakemberrel való konzultáció személyre szabott útmutatást nyújthat.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.