FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB Fekete (S901B)
Főbb jellemzők
Szín: Fekete
Masszív ház: Igen
Vízálló: Vízálló
Játék okostelefon: Igen
CPU típusa: 8 mag
Samsung modellek: Samsung Galaxy S22
DUAL SIM: Dual SIM: SIM1 + SIM2
5G hálózat: Igen
4G LTE: Igen
WiFi: Igen: 2.4GHz / 5GHz
NFC :Igen
GPS: Igen
USB: C típusú USB
USB On-The-Go: Igen
Fordított töltés: Igen
IDEÁLIS AKTÍV - IP68
Az erős és tartós telefonház ellenáll a pornak, víznek és ütésnek az IP68 szabványnak megfelelően. A telefon nehéz időjárási körülmények között nem fog meghibásodni.

INDUKTÍV TÖLTÉS
Egy innovatív módszer, amely nem igényel kábeleket, lehetővé teszi a készülék gyors feltöltését. Csak tegye őket a töltőre, hogy egy idő után élvezhesse a teljes lehetőségeket.

KÉT SIM
Ez a telefon olyan funkciója, amely lehetővé teszi két SIM-kártya egyidejű használatát. Ezzel az opcióval például magán- és üzleti számot használhat egy telefonon. Soha nem lesz szükség arra, hogy kinyissa a telefont és időigényesen cserélje a kártyákat.

5G
Az 5G a legújabb mobilhálózati szabvány. Ez az ötödik generáció, amely felváltja a jelenleg használt 4G technológiát. Az új típusú hálózatot az elődjéhez képest megnövekedett átviteli sebesség és sok más fejlesztés jellemzi, mint például: nagy átviteli sebesség (adatok feltöltése 10 Gbps-ig és letöltés akár 20 Gbps-ig), nagyobb megbízhatóság, sokkal nagyobb megengedett hálózati terhelés vagy a lehetséges késleltetés csökkentett ideje.

ANDROID
Az Android egy intuitív operációs rendszer mobil eszközökhöz, például mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és netbookokhoz. A Linux kernelen és a GNU szoftveren alapul, és a Google fejlesztette ki. Sok meglévő platformmal ellentétben az Android nyitott a harmadik féltől származó innovációra és az új lehetőségekre. Hozzáférés több százezer alkalmazáshoz, amelyek lehetővé teszik a telefon testreszabását az Ön igényeinek megfelelően. Böngésszen az interneten, válaszoljon e-mailekre, olvasson e-könyveket, hallgasson zenét és játsszon új Android okostelefonján.

8 GB RAM
Az okostelefon 8 GB gyors RAM-mal van felszerelve, amelynek köszönhetően munkája még simább lesz. Mostantól egyszerre több alkalmazást is használhat, igényesebb játékokat játszhat, és egyszerre több lapot nyithat meg a webböngészőben anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lelassítja a telefont.

OKOSTELEFON SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Fekete S901B EAN (GTIN) 8806092878617
OKOSTELEFON SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Fekete S901B Gyártói kód: SM-S901BZKDEUE
128 GB BELSŐ MEMÓRIA
A készülékbe épített nagyon nagy mennyiségű memória nagyon nagy kényelmet jelent. Dokumentumai, alkalmazásai, teljes zenei gyűjteménye és még sok más elfér a gyors flash tárolóban. A klasszikus adathordozóknál nagyobb ütésállóságnak köszönhetően adatai biztonságban maradnak, ami nagy jelentőséggel bír az eszközök számára

NFC
Az NFC (Near Field Communication) technológia szükségtelenné teszi a kábeleket és kiküszöböli a bonyolult csatlakozási beállításokat. Zenelejátszáshoz egyszerűen érintse okostelefonját vagy más NFC-kompatibilis eszközét a tokon lévő N szimbólumhoz. Lehetővé teszi a kényelmes érintés nélküli fizetést is.

UJJLENYOMAT-OLVASÓ
Csak érintse meg a telefon azonnali feloldásához. Ez a védelem hatékonyan védi a telefonon tárolt adatokat.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, 8 MAGOS PROCESSZOR
A nagy teljesítményű, 8 magos processzor könnyedén kezeli a játékokat, alkalmazásokat és filmeket. A nagy mennyiségű RAM támogatja az okostelefon zökkenőmentes működését még akkor is, ha sok alkalmazás fut a háttérben.

128 GB BELSŐ MEMÓRIA
A készülékbe épített nagyon nagy mennyiségű memória nagyon nagy kényelmet jelent. Dokumentumai, alkalmazásai, teljes zenei gyűjteménye és még sok más elfér a gyors flash tárolóban. A klasszikus médiánál nagyobb ütésállóságnak köszönhetően adatai biztonságban maradnak, ami nagy jelentőséggel bír a mobil eszközök számára.

Műszaki adatok:
Felszerelés: USB-C kábel, kézikönyv
Méretek [mm]: 146 x 70.6 x 7.6 mm
Súly [g]: 167 g
Szín: Fekete
Operációs rendszer: Android 12
GSM szabvány: 5G / 4G / 3G / 2G
Kijelző mérete [inch]: 6,1"
Képernyő technológia: Infinity-O ; Dinamikus AMOLED 2X
Képernyőfelbontás [px]: FHD+
Bluetooth: Igen
WiFi: Igen: 2.4GHz / 5GHz
GPS: Igen
Fő kamera [MP]: 50+12+10 MP
USB: C típusú USB
Fejhallgató-csatlakozó: Nem
Belső memória [GB]: 128 GB
Memóriakártya-olvasó: Nem
RAM mérete [GB]: 8 GB
CPU típusa: 8 mag
Kamera jellemzői: 50 MP - Fő kamera, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 ultraszéles látószögű kamera 10 MP - 3x OIS telekamera, F 2.4
Processzor (leírás): Exynos 2200, 4nm
Előlapi kamera [Mpix]: 10 Mpix
SIM-kártya típusa: eSIM
Két SIM-kártya: Igen
4G LTE: Igen
A gyártó színe: Fekete
Tok típusa: GG Victus Plus + alumínium
Vízálló: Vízálló
Ujjlenyomat-érzékelő: Igen
Védelem e



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.