MAY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Fennmaradó készlet // Nyakmasszázs- Wellness- nyakmasszírozó fűtési funkcióval, távirányítóval és 15 intenzitási szinttel a végső jólét érdekében

tól/től 2 698,39 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 13 511,27 Ft

Tárgyalandó
6,99 Ft `-tól 1 -ig 2500 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
108 darab
Elérhető mennyiség
2500 darab
Ország
Németország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
4 nap
SKU:
6U-5XLF-N1QG
EAN:
4270001560810
Utolsó aktualizálás
4 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

- Nyaki masszírozó, masszírozók, wellness
---/Távirányító
--/Használati utasítás
--/ USB-C töltőkábel

- 1200 mAh lítium akkumulátor
- 15 intenzitási szint
- 6 Módok
- 6 órás akkumulátor-élettartam
- Fűtési funkció a maximális kikapcsolódás érdekében

Tapasztalja meg a tiszta relaxációt és a nyugtató nyakmasszázst innovatív nyakmasszírozónkkal. A legmodernebb technológiával és átgondolt kialakítással ez a készülék átfogó megoldást kínál fáradt izmainak igényeire.

A masszírozó kényelmes távirányítóval rendelkezik, amely teljes irányítást biztosít a masszázs élményei felett. Az egyértelmű használati útmutató biztosítja, hogy a készüléket könnyedén kezelhesse, még akkor is, ha először használja.

A mellékelt USB-C töltőkábel lehetővé teszi a nagy teljesítményű, 1200 mAh-s lítium akkumulátor kényelmes és gyors töltését. A lenyűgöző, akár 6 órás akkumulátor-élettartammal könnyedén használhatja a masszírozót többször, mielőtt fel kellene tölteni.

Fedezze fel a masszírozó sokoldalúságát 15 intenzitási szintjével és 6 különböző masszázsmódjával. Testreszabhatja a masszázs intenzitását az Ön igényeinek megfelelően, és válassza ki az aktuális hangulatának leginkább megfelelő módot.

A további pihenés érdekében a nyakmasszírozó beépített fűtési funkcióval rendelkezik. Ez a funkció maximális relaxációt biztosít és hatékonyan enyhíti a feszültséget. Merüljön el a pihenés világában, és kényeztesse magát rendszeres szünettel a test és az elme számára.

Mondjon búcsút a nyaki fájdalomnak és feszültségnek – nyaki masszírozónkkal a masszázsgyakorlatot közvetlenül otthonába hozhatja. Kényeztesse magát egy jól megérdemelt kikapcsolódással, és élvezze ennek a csúcskategóriás masszírozónak a széles körű funkcióit.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.