FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Nokia N8 okostelefon (12 MP-es Carl-Zeiss kamera, xenon vaku, HDMI port, csippentés zoom, Ovi kártyák) Különböző színek
A Nokia N8 megkönnyíti a kapcsolatot a Facebookon és a Twitteren keresztül: a címjegyzék közvetlenül mutatja az összes barát állapotát. Nem egy, hanem három otthoni nézet áll rendelkezésre, amelyeket külön-külön konfigurálhat, például mini programokkal (widgetekkel). Egyetlen ujjmozdulattal válthat az egyik otthoni nézetről a másikra. A Nokia N8 készülékkel HD minőségben rögzíthetsz és szerkeszthetsz videókat, beszúrhatsz zenét, képeket, szöveget és átmeneteket, majd feltöltheted őket közvetlenül az internetre. Készítsen kiemelkedő fényképeket a Carl Zeiss nagy, 12 megapixeles érzékelőjével és optikájával. A xenon vaku még gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségű felvételeket készít.A Nokia N8 készülék HDMI-porttal rendelkezik, így fényképeidet, videóidat és zenéidet kompatibilis tévéken, külső kijelzőkön, projektorokon és sztereó készülékeken játszhatod le. És mindezt elképesztő, 1,280 x 720 pixeles (720p) digitális HD felbontásban a videókhoz. A Nokia N8 támogatja a Dolby Digital Plus-t is. Így a videókat házimozirendszereden Dolby Surround hangzással élvezheted.A Nokia N8 készülékkel mindig tudod, merre kell menned. Egyszerűen adja meg úti célját, és az Ovi Maps hanggal segített útbaigazítással viszi oda - gyalog vagy autóval, több mint 70 országban. Szintén ingyenes: Térképek világszerte, Lonely Planet és Michelin útikalauzok, információk az aktuális időjárásról és eseményekről a közelben.A Nokia N8 további alkalmazásai még szórakoztatóbbak és még több lehetőséget kínálnak a kreativitásra. Az Ovi Store-ban több ezer alkalmazás, játék és videó tölthető le. A lehetőségek száma végtelen. A Nokia N8 intuitív hozzáférést biztosít az összes kedvenc albumodhoz - beleértve az albumborítók megjelenítését is. Élvezze zenei gyűjteményét útközben - akár 50 órán keresztül.

"Az eszközök be- és kikapcsoltak, és tesztelték az LCD funkcionalitását. Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal együtt szállítjuk.
A be- és kikapcsolás tesztelése azt jelenti, hogy az eszközöket ellenőrzik, hogy be lehet-e kapcsolni őket. Ezenkívül az LCD-t is tesztelik.
Ez az ajánlat kizárólag professzionális viszonteladóknak szól.
Kereskedők kereskedelmi engedéllyel vagy anélkül.
Wehr több eszköz A vásárlás nem magánszemély.
Nincs garancia az akkumulátorokra, mivel ezek nem új eszközök.
Az értékesítés különleges termékként történik, kifejezetten garancia vagy visszaküldés nélkül.
Ez az ajánlat kizárólag professzionális viszonteladóknak szól. Az értékesítés különleges termékként történik, kifejezetten garancia vagy visszaküldés nélkül.
Értékesítés a garancia kizárásával Nincs csökkentés, átalakítás vagy visszaváltás.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.