WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Az LTE nagy sebességű okostelefon a legjobb áron
Az új Nokia Lumia 635 LTE-vel nem csak a mobil internetet élvezheted maximális sebességgel, hanem a legjobb funkciókat is megkapod: HERE Maps, HERE Drive, MixRadio, Microsoft Office és még sok más. Könnyedén meghallgathatja kedvenc dalait 30 millió dal között, és akár offline is navigálhat a térképanyaggal Németországban, Ausztriában és Svájcban. Ezenkívül most már gyakorlatilag mindig magánál van a zsebméretű irodája – és mindezt teljes egészében tartalmazza.
Megtalálja az utat – bármikor és bárhol
Jöhet a következő kirándulás! A HERE Maps és a HERE Drive ingyenes navigációjával mindig megtalálja úti célját, és biztosan nem fog eltévedni. Még az ismeretlen városokban is navigálhat a leggyorsabb módon, akár offline is. Várom a következő kalandot – autóban és gyalog is.
A vadonatúj Windows Phone
A Windows Phone 8.1 legújabb verziójával mostantól ugyanolyan egyszerűen használhatja okostelefonját, mint otthon laptopját vagy számítógépét, és gyorsan megoszthatja fájljait az összes eszköze között. Az átlátszó élő csempéknek köszönhetően mindig van rálátásod, és azonnal láthatod, ha a barátaid megosztanak valamit. Ezenkívül testreszabhatja a lapokat stílusának megfelelően.

Zene vég nélkül – teljesen ingyenes
A teljes zenei gyűjteménye nem fér el az MP3-lejátszón? Akkor a Nokia Lumia 635 pontosan azt kínálja neked: A MixRadio segítségével mindig 30 millió dal van veled, és azt hallgathatsz, amit akarsz, amikor csak akarsz. Legyen szó aktuális kedvenc dalairól vagy zenei szakértőink által készített új mixekről, mindent letölthet, és eldöntheti, hogy melyik zenét játssza le.

Hatékonyabb munka az Office-szal
Akár otthon, akár útközben, mindig magánál tartja az irodáját! A legjobb az egészben, hogy az előre telepített Microsoft Office-szal szöveges dokumentumok, prezentációk és táblázatok létrehozása és szerkesztése most egyszerűbb, mint valaha. A Nokia Lumia 635 a fő Office termékekkel van felszerelve: Word, Excel és PowerPoint.

Teljes memória volt tegnap
Van egy 8 GB-os belső memóriája, és emellett lehetősége van biztonsági másolatot készíteni az összes fontos dokumentumról az ingyenes 7 GB-os online OneDrive-tárhelyen. Ha pedig még mindig több helyre van szüksége, microSD-kártyával akár 64 GB-tal is bővítheti a memóriáját, vagy mindent villámgyorsan átvihet más eszközökre Bluetooth 4.0 és USB 2.0 segítségével.

A Lumia – az Ön stílusa
Tedd az új Nokia Lumia 635-öt a kedvenc kiegészítőddé, és alkosd meg saját, személyes stílusodat a számos különböző színű cserélhető borítókkal. Még a vezeték nélküli JBL PlayUp hangszóróval is stílusos és természetesen nagyon hangos. Nem számít, milyen felületre helyezi, hihetetlen zenei élményt nyújt szenzációs basszussal. Egyetlen buli sem lesz unalmas!

Egy igazi teljesítménycsoda
A szenzációs funkciókhoz szenzációs processzorra is szükség van: A Qualcomm extra gyors, 1,2 GHz-es, négymagos Snapdragon S4 processzora vég nélküli teljesítményt kínál! Az e-mailek és üzenetek írása most is szupergyorsan működik: a Swipe segítségével még csak meg sem kell érintenie a betűket, csak csúsztassa rájuk az ujját. Felismeri a gyakran írt szavakat is, amelyeket automatikusan kijavítanak és befejeznek.

A legfelső képek a felső kijelzőn
Készítsd el a legjobb képeket a lenyűgöző 5 megapixeles kamerával. A beépített autofókusz biztosítja, hogy kedvenc fényképei is rendkívül élesek legyenek. Természetesen a pillanatképek megtekintésének legjobb módja a fantasztikus 4.5 hüvelykes kijelző. Hihetetlenül robusztus és tartós a Corning Gorilla Glass 3-nak köszönhetően. A Nokia Lumia 635 szintén nagyon vékony kialakítású, 129,5 x 66,7 x 9,2 mm és pehelysúlyú 134 g.
Banki átutalás, Transferwise akár 100 eszközig 19,99 €.
Tekintse meg az "EU Stock List 2019" teljes listáját több mint 150 000 készüléken, csúcsáron.
Csak akkor rendeljen, ha fizetni is akar, tud!!!!
"Az eszközök be- és kikapcsoltak, és tesztelték az LCD funkcionalitását. Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal együtt szállítjuk.
Ezeket az eszközöket beszállítóink tesztelik, nem mi.
Az eszközök olyan eszközök, amelyeket a szolgáltatók leírtak vagy rendeztek.
Az eszközöket különböző színekben szállítjuk. Az áruk többsége B-C áru (B és C minőség).
Lehetnek olyan eszközök is, amelyek még soha nem voltak használatban.
Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal együtt szállítjuk.
Ha nincs raktáron a raktáron lévő eszközök teljes száma, akkor kiegészíthetjük azonos árú eszközökkel.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.