FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Nedves polírozó vakolat

253,44 Ft /kilogramm ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
25 kilogramm
Elérhető mennyiség
10000 kilogramm
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
15 nap
SKU:
C1525607
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A belső felületek, szintetikus gyanták, vizes diszperziók, adalékanyagok, töltőanyagok simítására és simítására kész gitt a következő karakteriszti¬ci-vel: a krémes konzisztencia miatt könnyen felhordható, nagyon jól tapad a megfelelően előkészített alaphoz, a szárítás gyors, magas fehér. Az abszorpció alacsony bázis, és nem igényel alapozót a festék felhordása előtt. Az abszorpció a kompozíció miatt csökken, és jelentős megtakarítást eredményez a felületkezelésben (lakk). Javasoljuk, hogy többrétegű bevonatokat használjon, legfeljebb 3 mm-ig alkalmazható.

Alkalmazási terület: manuálisan vagy géppel alkalmazható a következő formátumokban: cement vakolatok, gipsz és cement vakolatok alapú gipszvakolatok, beton, gipszkartonok.

Utasítások: A pasztát az aljzatra kell felhordani, 0,2 mm-től max. 3 mm-ig terjedő rétegvastagságban. Gépesített alkalmazás, a termék max. 5% víz hígítható. Több rétegben történő szárításhoz a következő réteg felhordása előtt a felszín feletti réteg, kb. 02:00, 20 ° C hőmérsékleten és 65% -os páratartalom mellett. Ezek a felületek 12-24 órán keresztül simák/csiszolhatók (vastagságtól és tem¬peraturătól függően) finom csiszolópapírral, így sima felületet kapnak. A repedések megelőzése érdekében megakadályozza a gyors száradást vagy fagyasztást. A kevésbé abszorbens közeg a buborékok képződése, ezért ebben az esetben a vakolatot az alábbiak szerint kell használni: az első réteget 10% -os vízzel hígítjuk, nagyon vékony, és enyhe zvântare alkalmazása után (kb. 5 perc). a második vékony réteg és a felület szárítása után (2 óra 20 ° C hőmérsékleten és 65% -os páratartalom mellett) felhordja a kivitelezés vastagságának megfelelő vakolat végső bevonatát.

Felületi száradási idő (tapintásra): 2 óra, szárazság (mélység): 24 óra. Az értékeket 20 ° C hőmérsékleten és 65% relatív páratartalom mellett jelezzük. Indikatív fajlagos fogyasztás: 0,5-1 kg / m². A fajlagos fogyasztás pontos összegét a helyszíni vizsgálat után határozzák meg. Ez a felületi érdességtől és vastagságtól függ. Csomagolás: műanyag vödör, 10 és 25 kg. Tárolórekeszek răco¬roase, száraz, Mosási hőmérséklet 5 ° C és 30 ° C között, az eredeti csomagolásban, bontatlan. Felhasználhatósági időtartam: a gyártás időpontjától számított 24 hónap a csomagolási és tárolási feltételeknek megfelelően. Lásd a gyártás dátumát és a csomagoláson feltüntetett tételt.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.