WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

NAVIGÁCIÓS RENDSZER GPS + DVR PNI DH706, GSM 4G-vel, kettős kamerával, Andro

46 587,45 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
18 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
gsm
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-DH706
EAN:
5949066515194
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


GPS navigáció beépített DVR-rel
A PNI DH706 egy intelligens eszköz, amely számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek sikeresen kielégítik a modern fogyasztó igényeit: GPS navigáció, autó DVR, Bluetooth, FM adó, multimédia lejátszó, internetes böngészés. Az Android operációs rendszer alapján a készülék lehetővé teszi térképek és további alkalmazások telepítését.

Belső memória 16GB, micro SD kártyahely 32GB-ig
Mind a készülék belső memóriájában, mind a micro SD kártyán (nem tartozék) tárolhatja a két mellékelt kamera videofelvételeit, az 1080P felbontású elülső kamerát a készülékbe integrált előlapi kamerát és a 480P felbontású másodlagos kamerát.

Parkolóasszisztens funkció
Ha a másodlagos kamera piros vezetékét az autó tolatólámpájához csatlakoztatja, az úgy fog működni, mint egy tolatókamera. Minden alkalommal, amikor behelyezi a sebességváltót hátsó helyzetbe, automatikusan megjelenik a képernyőn a másodlagos kamera által készített kép a parkolási segédeszköz jelöléseivel együtt.

G-Sensor és Parkolásfigyelő funkció
A beépített ütközésérzékelő segít automatikusan rögzíteni azokat a felvételeket (beleértve az ütközés előtti és utáni 10 másodpercet is), amelyek baleset esetén bizonyítékként használhatók. A blokkolt fájlok nem törlődnek ciklikus regisztrációval. Javasoljuk azonban, hogy készítsen biztonsági másolatot. Továbbá, ha a parkoló autót eltalálják, a készülék 30 másodpercig elkezdi a felvételt, majd az energiatakarékosság érdekében újra hibernált üzemmódba lép.

Micro SIM, GSM 4G bővítőhely
A PNI DH706 lehetővé teszi a GSM 4G SIM csatlakoztatását. Az aktív mobiladat-kapcsolattal közvetlenül az eszközéről böngészhet az interneten, vagy más mobileszközök hotspotjává alakíthatja készülékét.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.