FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Nagykereskedelmi ajánlat: 63"/160cm hosszú bambuszrudak különböző átmérőkkel

tól/től 77,81 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 389,05 Ft

Tárgyalandó
0,40 Ft `-tól 1 -ig 200 darab
0,30 Ft `-tól 400 -ig 800 darab
0,20 Ft `-tól 1600 -ig 3200 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
38 904,93 Ft
Elérhető mennyiség
20000 darab
Ország
Kína
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
29 nap
SKU:
BS20201
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Örömmel kínáljuk sokoldalú és tartós bambuszbotjainkat, amelyek ideálisak a barkácsprojektek széles skálájához, beleértve a lámpás- és sárkányépítést, a mérnöki munkát, a színpadi kellékeket, a bútorok barkácsolását, a dekorációkat, a kézműves alkotásokat, az ajtó / ablak javítását és a kisállatketreceket. Minden bot 63 hüvelyk (160 cm) hosszú, és az Ön kényelme érdekében átmérő szerint van rendezve.
A vegyes megrendelések elfogadhatók. Mivel sok méret és különböző árak vannak, a közzétett ár a legalacsonyabb, ezért ha különböző méretekre van szüksége, kérjük, időben vegye fel velem a kapcsolatot.
A legfontosabb dolog az, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyedén kialakíthatja saját vállalkozásának szerves ciklusát, és tartós, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, legalábbis a végtermék értékét 5-10-szer magasabbra emelve.
A termék jellemzői:
Anyag: A vastag Moso bambusz falakból készült botok robusztusak és különböző alkalmazásokhoz alkalmasak.
Kezelés: A magas hőmérsékletű sterilizálás biztosítja, hogy a bambusz biztonságos és használatra kész legyen.
Szín és kivitel: Főleg a sárga és a fehér vegyes árnyalataiban kaphatók, ezeket a bambuszrudakat a bambusz külső falából vágják le, amelyek nagy szálsűrűségükről ismertek. A sima felület érdekében polírozottak, lakk nélkül, kiemelve természetes szépségüket.
Rugalmasság: A vékony botokat meleg vízben 2-3 percig áztathatjuk, hogy puhák és könnyen formázhatók legyenek. Ezeknek a botoknak az az egyedülálló tulajdonsága, hogy törés nélkül hajlíthatók, még megfelelő melegítés esetén is kerek alakúak.
Sokoldalúság: A vékony pálcák bármilyen formára hajlíthatók, így tökéletesek a különféle barkácsprojektekhez.
Ideális üzleti vállalkozások számára:
Alkalmas iskolai kézműves művészeti órákra, Ezeknek a bambuszrudaknak a megvásárlása és viszonteladása a helyi piacon jövedelmező üzleti vállalkozás lehet, tekintettel egyediségükre és széles körű alkalmazásukra.
Rendelés és testreszabás:
Szállítási információk: A feldolgozási idő körülbelül 4-5 nap. A kézbesítés körülbelül 2-4 hétig tart a China Post légipostán keresztül a szokásos megrendelések esetén. Nagyobb megrendelések esetén tengeri / vasúti szállítás áll rendelkezésre, körülbelül 5-8 hetet vesz igénybe.
A fuvardíjat súly és térfogat alapján számítják ki, postai expressz és légi teherszállítással. Ha meghaladja a 20 kilogrammot, tengeri vagy vasúti úton szállítják. Ez egy háztól házig szolgáltatás, nyomon követési számmal, amelyet bármikor kényelmesen nyomon követhet online. Egyedi kéréseket is szívesen fogadunk.
Egyéni méretre vonatkozó kérések: Kérjük, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen konkrét méretre vonatkozó követelmény esetén.
Köszönjük, hogy figyelembe vette bambuszpálcáinkat projektjeihez. Bízunk benne, hogy kiváló minőségű, sokoldalú bambusz termékeket kínálunk kreatív igényeihez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.