FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Ezeken a zseniális különleges raklapokon számos kiváló Halloween-elem található. Használja ki ezt a lehetőséget egy erőteljes értékesítési eseményre a karácsonyi üzlet kezdete előtt.

Raklapjaink mindent tartalmaznak, ami a Halloweenhez kapcsolódik, mint például jelmezek - dekorációk - animált figurák és még sok más.


Vételi ára 1499 euró raklaponként - lehetséges eladási ára raklaponként kb. 3000 euró! (ezek kizárólag az aktuális szezon szokásos A árui)


Nagyszerű gyermekjelmezünkkel te vagy a Halloween estéjének abszolút szemet gyönyörködtetője. Használd ezt a nagyszerű gyerekjelmezt a rettenetesen szép halloween-i álcádhoz. Akár jelmez-kiegészítőként, akár önálló kiegészítőként, ez a csontvázas jelmez a gyermekek számára zseniális sláger.


Tökéletes Halloween partihoz és karneváli álruhához. A gyermek csontváz jelmez nagyon szép szabással rendelkezik, így kényelmes viselet.


Legyen az abszolút horror Halloween éjszakáján jelmezünkkel.


TÖKÉLETES HALLOWEEN-JELLEMZET: készülj fel egy pompásan félelmetes halloween-i estére ezzel a halloween-csontváz jelmeztel, amely szótlanul hagyja a vendégeket.


KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG: horror Halloween jelmezünk a tökéletes jelmez, kiváló minőségű anyagból készült és környezetbarát.


KÜLÖNBÖZŐ MÉRETEK: Happy Halloween jelmezünk két különböző méretben kapható, 116/128 és 134/146, mindig dupla méretben.


A RÉSZLETEKHEZ IGAZ: Halloween jelmezünkkel kiváló minőségű, részletgazdag Halloween jelmezt kapsz, és tökéletesen fel van szerelve a Halloween partira.


KÜLÖNBÖZŐ ALKALMARA: alkalmas végtelen alkalomra, ijesztgetésnek - Halloween buliba - karneválra vagy csak egy kis megijesztésre.


Ghost Decoration Animált Halloween

Sírkő dekoráció RIP

XXL mezei egér animált

Halloween lámpás LED világítás

animált szellem karakter tökéletes Halloween
Óriási szellemtestünk tökéletes Halloween dekoráció otthonában vagy kirakatában. A szellem animált, ide-oda mozog, és van egy hangmodulja is, csodálatos ijesztő hanggal és villogó szemekkel.

Dekoratív sírkő ajtó- és faldísznek Halloweenkor
Nagyméretű dekoratív sírkő zseniális Halloween dekorációhoz. XXL-es sírkövénk mérete kb.60x40cm. A RIP felirat sötétvörös LED világítással van ellátva, ez a kiemelés teszi a sírkövet tökéletes Halloween/horror dekorációvá.

Halloween denevér fény- és hanghatásokkal
A zseniális Halloween-cikket, a mi denevérünket 2 változatban tapasztalhatod meg. Az első változatnál a szemet és a szárnyakat villogó LED-ekkel látják el, amelyek mindig csodálatosan erőteljesen villognak felváltva. A második változatban a denevér a villogó funkción kívül remek animatronikus funkcióval is rendelkezik, és mozgatja a szárnyait és a fejét. Az animatronikus funkció abszolút csúcspontja természetesen a kiegészítő hangmodul, amely nagyszerű ijesztő hangot produkál, amitől eláll a lélegzeted!

Halloween horror dekoráció
Tekintse meg a hatalmas Halloween választékot Posten Anker üzletünkben. Kiváló minőségű - ötletes és egyedi dekorációkat kínálunk a hangulatos Halloween / őszi dekorációhoz üzletünkben. Nézzen körül, és találjon nagyszerű Halloween-díszeket otthonába.


XXL mezei egér animált


Halloween álarc Halloween jelmez maszk álca Halloween party horror állat maszk panda horror maszk horror jelmez gyermek jelmez csontváz



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.