FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
15 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Mini Test kamera HD IPS képernyővel 180° ban forgatható lencsével és hátsó klipszel

9 290,00 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 18 580,00 Ft


Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
5 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
Márkák
3M
SKU:
holm7402
Utolsó aktualizálás
4 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A kamera rendkívül kompakt és könnyű, fekete színű, ami időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Mérete mini, így könnyedén magával viheti bárhová, hogy soha ne maradjon le egyetlen pillanatról sem.

A termékünk egy 1,54 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik, amelyen egyszerűen navigálhat és élvezheti a rögzített tartalmak visszajátszását. Az CMOS nagy érzékenységű szenzornak köszönhetően a kamera kiváló minőségű képeket és videókat rögzít.

Az objektív F/NO: 2.8 rekeszértékkel rendelkezik, 120 fokos látószöggel, és a fókusztávolság minimum 50 cm. Ez lehetővé teszi, hogy a távolabbi tárgyakat is élesen és részletgazdagon rögzíthesse.

A kamera videókat AVI formátumban rögzít, és a beépített mikrofonnal kiváló minőségű hangfelvételt készít. Az akkumulátor kapacitása 1000mAh, ami akár 7 órányi folyamatos videófelvételre elegendő.

A videófelbontás két lehetőséget kínál:

FHD: 1920*1080 
HD: 1280*720 


Alapértelmezetten a FHD felbontást használja, ami garantálja a lenyűgözően éles és részletgazdag videófelvételeket. A fényképek JPEG formátumban készülnek, és több különböző felbontást támogatnak:


3M (2048*1596)
2M (1920*1080)
1M (1280*720)
VGA (640*480)


A beépített hangszóróval könnyedén visszajátszhatja a rögzített hangot és videót, miközben a beépített lithium-polimer magas feszültségű akkumulátorral gondoskodunk a hosszú üzemidőről.

A kamera rendelkezik egy magas sebesség USB-C csatlakozóval, amely lehetővé teszi az egyszerű adatátvitelt és a gyors töltést. Külső TF kártyával (akár 128 GB) bővítheti a tárhelyet, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre a felvételek tárolásához (a legjobb rögzítési eredmény elérése érdekében javasoljuk az TF kártya használatát).

Ajáljuk biztonsági őröknek,bkv - máv ellenőröknek,rendőröknek,tűzoltóknak,extrém sportolóknak,futároknak és postásoknak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.