WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Nokia Lumia 830
A nagy sebességű okostelefon OneDrive-val
A szupergyors LTE adatturbónak köszönhetően teljesen új és rendkívül gyors módon tapasztalhatod meg a mobilinternetet a Nokia Lumia 830 készülékkel. Még a legigényesebb alkalmazások sem jelentenek problémát az 1.2 GHz-es processzorral és az 1 GB RAM-mal, és egyedülálló okostelefon-élményt fog tapasztalni, amelyet már nem szeretne kihagyni.
A OneDrive 15 GB-os felhőtárhelyével semmi sem vész el többé. Könnyedén elmentheti az összes fényképét, dalát és dokumentumát, és bárhonnan elérheti őket. A OneDrive-fiókjában lévő összes tartalom privát, és csak akkor lesz megosztva, ha szeretné. Ez azt jelenti, hogy mindent megoszthat barátaival és családjával, és mindenki számára elérhetővé teheti.
A legjobb egy pillantásra
• 1.2 GHz processzor
• 1 GB RAM
• 10MP PureView kamera
• Windows Phone 8.1 operációs rendszer
• Cserélhető fedél kapható

Kedvenc alkalmazásai mindig veled vannak
A WhatsApp, a Facebook és a Skype mellett számos más praktikus és szórakoztató alkalmazás is készen áll a Lumia 830 használatára. Hidalja át a hosszú várakozási időket az új játékokkal, vagy használja a navigációnkat Itt Drive Plus, hogy megbízhatóan és kitérők nélkül jusson el a kívánt úti célhoz. A Windows Áruház a fotóalkalmazásoktól kezdve a híreken és időjáráson át a fitnesz- és táplálkozási alkalmazásokig több mint 350 000 alkalmazás közül választhatja ki személyes kedvenceit, és naponta további alkalmazásokkal bővülhet.

Office mindenkinek
A Microsoft Office előre telepítve van a Lumia 830 telefonra, így útközben is gyorsan és egyszerűen szerkesztheti az összes fontos Word-, Excel- vagy PowerPoint-dokumentumát, és bármikor elérheti őket. Otthon vagy az irodában könnyedén folytathatja a munkát laptopján, számítógépén vagy táblagépén. Ez színtiszta rugalmasság. Szerezze meg a teljes Office-élményt most.

Képek, amelyek inspirálnak
A Nokia Lumia 830 készülékkel nem csak olyan nagyszerű fotóalkalmazásokhoz férhetsz hozzá, mint a Nokia Creative Studio, hanem a jó hardverhez is. A Zeiss optikájával ellátott 10 megapixeles PureView kamera borotvaéles fényképeket készít, amelyek lehetővé teszik a nap gyönyörű pillanatainak megörökítését. A Lumia számos különböző szerkesztőprogramot is kínál, hogy a felvételek élménnyé váljanak.

A Windows Phone 8.1 bemutatása
Az új Windows Phone 8.1-es verzióval mostantól ugyanolyan egyszerűen használhatja okostelefonját, mint otthon laptopját vagy számítógépét, és gyorsan cserélhet fájlokat az összes eszköze között. Az átlátszó élő csempéknek köszönhetően mindig van rálátásod, és azonnal láthatod, ha a barátaid megosztanak valamit. Ezenkívül testreszabhatja a lapokat stílusának megfelelően.
És ami a legjobb: A Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel optimális feltételek állnak rendelkezésre a Windows 10-re való frissítéshez.
Banki átutalás vagy Transferwise
Akár 100 eszköz szállítása 19,99 € Németország-szerte vagy 25,00 € Európa-szerte.
500 eszközről ingyenes szállítás / Európa-szerte.
Az eszközöket különböző színekben szállítjuk. Az áruk többsége B-áru (B és C minőség).
Időről időre vannak olyan új eszközök is, amelyeket még soha nem használtak (A-készlet / fóliával).
Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal (hátlappal) együtt szállítjuk.
Az eszközök új tartozékai, beleértve a töltőkábelt, a hálózati csatlakozót és a fülhallgatót, eszközönként 4 € felár ellenében vásárolhatók meg, ez neurális új.
A kijelző törésével rendelkező eszközöket nem tartalmazza.
Ez a szöveg egy szabványos szöveg, amely minden hirdetésünkre vonatkozik.
"Az eszközök be- és kikapcsoltak, és tesztelték az LCD funkcionalitását. Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal együtt szállítjuk.
A be- és kikapcsolás tesztelése azt jelenti, hogy az eszközöket ellenőrzik, hogy be lehet-e kapcsolni őket. Ezenkívül az LCD-t is tesztelik.

Fotók Szemléltető nem garantálja, hogy a feltétel megegyezik a fotókon láthatóval, vagy hogy szerepel a kapott bejegyzésben.
Szállítási idő a fizetés beérkezése után szállítjuk az árut, kiszállítjuk Önnek, szállítási idő 1-5 nap, attól függően, hogy hol tartózkodik.
Megkapja a szállítási számot, nyomon követheti a csomagot az interneten.
DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes és másokkal szállítunk, attól függően, hogy mi a legjobb ár.
A be- és kikapcsolás tesztelése azt jelenti, hogy az eszközöket ellenőrzik, hogy be lehet-e kapcsolni őket. Ezenkívül az LCD-t is tesztelik.
Ha egy eszközből van készlet, már nem a teljes szám, akkor ugyanolyan árosztályú eszközöket vagy 2 eszközt kap a következő ártartományból (2 = 1).
Időről időre vannak olyan eszközök, ahol az akkumulátor már nem a legjobb, vagy csak részleges töltés jön létre.
Több mint 150 000 eszközzel ez megtörténhet.
Az eszközök be- és kikapcsoltak, és tesztelték az LCD működését. Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal együtt szállítjuk.

Az akkumulátorok fogyóeszközök, még a gyártók is csak korlátozzák őket



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.