FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
15 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Qi 3in1 15W Mag Safe mágneses indukciós töltő fekete Termékleírás + főbb jellemzők

Főbb jellemzők: Töltő típusa: Induktív, mágneses Anyag: ABS / PC / cinkötvözet Szín: fehér Kompatibilitás: iOS és Android Interfész: USB-C Mag Safe Kompatibilis: Igen USB-C bemeneti áram: 9V/3A, 12V/2.5A Kimeneti teljesítmény-samrtphone: 15W/10W/7.5W/5W Kimeneti teljesítményóra: 3W Kimeneti fejhallgató: 5W Kábel mellékelve: Igen USB-C/USB-C Technológia: QI Súly: 265g Méretek 157 mm x 157 mm x 90 mm A készlet tartalma: Töltő + USB kábel-100cm Tanúsítványok: CE, FCC, RoHS
Robusztus kialakítás 3 az 1-ben töltő, amelyet a kényelmet szem előtt tartva terveztek, és számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a különféle eszközök töltését, mint valaha. Tartós ABS, PC és cinkötvözet anyagokból készült, nemcsak modern megjelenést, hanem szilárdságot és tartósságot is biztosít. Az egész az alapban lévő 4 csúszásmentes szilikongumi szalagon alapul, amelyek stabilitást biztosítanak az asztallap teljes szerkezetének. A töltő nem kompatibilis a Galaxy Watch órákkal.
Intelligens energiagazdálkodás A töltő túlmelegedés, túlterhelés és rövidzárlat elleni védelmi rendszerrel van felszerelve, hogy megvédje a csatlakoztatott eszközöket az esetleges károsodásoktól.
Kompatibilis az iOS és Android okostelefonokkal, fejhallgatókkal és órákkal, amelyek támogatják a QI vezeték nélküli töltési szabványt. A töltő nem kompatibilis a Galaxy Watch órákkal. Egyszerre töltheti okostelefonját, okosóráját és fejhallgatóját, így nincs szükség több töltőre.
Kis helyigény Ez a töltő három eszköz egyidejű töltését támogatja, így ideális otthoni, irodai vagy utazási használatra. Kompakt méretek jellemzik: magasság 140 mm, alap 157 mm x 90 mm.
Állítható töltőgyűrű A 70°-ban mozgatható töltőgyűrű lehetővé teszi a telefon szögének beállítását töltés közben, ami különösen praktikus lehet, ha a készüléket hívás vagy filmnézés közben használja. Ez a mozgástartomány lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen beállítsa a látószöget az optimális felhasználói élmény érdekében.
Fejlett kényelem A három eszköz egyidejű töltésének képességével a töltő nemcsak hatékony tápellátást biztosít, hanem segít rendben tartani íróasztalát is. Ez a praktikus megoldás szükségtelenné teszi több töltő használatát, ami gyakran kábelrengeteghez vezet.
Mágnes A Mag Safe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonra vagy a beépített mágneses fűzővel rendelkező tokra működik a Mag Safe használatával.
Gyors töltés Az optimális töltés garantálása érdekében a gyártó legalább 30 W teljesítményű töltő használatát javasolja. Ez a teljesítményszabvány hatékony és gyors töltést jelent, megbízhatóságot és teljesítményt biztosítva a felhasználó számára az energiagazdálkodási folyamat során. 30 W vagy annál nagyobb teljesítményű töltő használatával a felhasználó élvezheti a töltött eszköz teljes potenciálját, minimalizálhatja a töltési időt és a szolgáltatott energia stabilitását.

A töltő CE, FCC és ROHS tanúsítvánnyal rendelkezik. ROHS tanúsítvány - megerősíti, hogy a termék megfelel a káros anyagok bizonyos határértékeinek. FCC tanúsítvánnyal rendelkezik - Tanúsítja, hogy az eszköz elektromágneses interferenciája megfelel a Szövetségi Kommunikációs Bizottság által jóváhagyott határértékeknek.
TERMÉKGALÉRIA ___
Gyakran Ismételt Kérdések Melyek az állítható gyűrűvel rendelkező töltő használatának fő előnyei az okostelefon töltéséhez?
Az állítható gyűrűs töltő rugalmasságot kínál a telefon szögének beállításához töltés közben. Ez megkönnyíti a felhasználó számára, hogy optimális nézetet kapjon az eszköz használata, például videók megtekintése vagy videokonferenciák tartása közben. Az állítható gyűrű kényelmet és testreszabást biztosít a felhasználó egyéni preferenciái szerint.
Mekkora a töltő mérete?
A rakodó mérete 140 mm x 157 mm x 90 mm, így kompakt és könnyen elhelyezhető számos helyen.
Kompatibilis a töltő a Galaxy órákkal?
Sajnos ez a töltő nem kompatibilis a Galaxy órákkal.

Minden egy karnyújtásnyira! Tekintse meg további ajánlatainkat, és válassza ki az Ön számára szükséges kiegészítőket. Emlékezik! Számos tartozékot találhat, mint például: edzett üveg, tartók, autós töltők, FM-adók, kábelek vagy fejhallgatók.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.