FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A PLANTUP magasra hajtható virágállvány az ültetés leghatékonyabb módja. Virág alakú edényekből áll, amelyek egymásra rakódnak, tökéletesek gyógynövények, zöldek, virágok, zöldségek és így tovább.

Egyszerűen vízzel a felső edényt, és a víz áramlik belőle az alsó szintekre. A cserepek szilárdan helyezkednek el egymás tetején. Az állvány akár 21 növény befogadására is alkalmas, és megerősítésekkel még magasabbra tehető. Tökéletes erkélyekhez vagy kis kertekhez.

OPTIMÁLIS HELYKIHASZNÁLÁS: A PLANTUP ideális kis helyekre, ahol nincsenek hagyományos kertterületek, például lakások és városi környezetek.
TÖKÉLETES KEZDŐKNEK: A magasra hajtható virágcserepek tökéletes kezdőkészlet finom eper, buja virágok és aromás gyógynövények termesztéséhez.
ÖNÖNTÖZŐ RENDSZER: Minden palánta zseb beépített öntözőtartállyal rendelkezik, amelyből a víz lefelé folyik. Ez a vízelvezető rendszer lehetővé teszi a víz áramlását az alacsonyabb szintekre, amíg az alsó tálcába nem gyűlik össze. Ez megakadályozza a gyökerek rothadását és megőrzi a növények egészségét.

Szín: fehér vagy tégla



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.