FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
9 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A LEGO® City Élelmiszerbolt (60347) mindent megad a gyerekeknek, amire szükségük van a kreatív játékhoz. A játékboltban mindenféle terméket megtalálsz. A készlet elektromos autót, targoncát és bevásárlókocsit is tartalmaz. A gyerekek a boltmodellt más LEGO City készletekkel kombinálhatják útlemezek segítségével, hogy még szórakoztatóbbá tegyék a szórakozást. Az öt mellékelt minifigura között van a LEGO City Adventures sorozatból ismert Mr. Advertising is.

A gyerekek az akció kellős közepén lesznek a LEGO City készletekkel. A valósághű járművekkel, részletgazdag épületekkel és inspiráló karakterekkel teli díszletek játékos szerepjátékra ösztönöznek a hétköznapokból.

Mi van a dobozban? - minden, amire a gyerekeknek szüksége van egy játékbolt, elektromos autó és targonca építéséhez. Tartalmaz továbbá LEGO® útlemezeket és 5 minifigurát, köztük a LEGO City Adventures Mr.Advertisement-jét.
A rajongók targoncával szállíthatják a ládákat, egymásra rakhatják az árukat, megtölthetik az újrahasznosító edényt, és a modellt más LEGO® City készletekhez csatlakoztathatják útlemezek segítségével.
Összecsukva az élelmiszerbolt modell méretei: több mint 3 hüvelyk (11 cm) magas, 6 hüvelyk (36 cm) széles és 5 hüvelyk (13 cm) mély.
Az élelmiszercsomag egy bevásárlókocsit, halat, kenyeret, valamint különféle gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz.
Ez a LEGO® City készlet egyszerű építési utasításokat tartalmaz az összes mellékelt LEGO játékhoz.
Tanulj szórakozás közben – A LEGO® City épületei, járművei és karakterei ötletes, kreatív játékra ösztönöznek, hogy fontos életkészségeket fejlesszenek ki, és növeljék önbizalmukat.
Minden LEGO® darab megfelel a szigorú iparági szabványoknak, így következetesek, következetesek és szórakoztatóak az építésük.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.