FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A kastélyok vagy a Disney-hercegnők szerelmesei nagyon jól fognak szórakozni ezzel a LEGO® ǀ Disney Hamupipőke kastélyával és Bájos herceggel (43206) készlettel. Tartalmaz egy 3 szintes várat, 3 mini baba figurát és 2 LEGO állatfigurát.

Ez a részletes készlet számos funkcióval és kiegészítővel rendelkezik, hogy változatosabbá tegye kreatív játékát. A gyerekek szerepet játszhatnak és újraélhetik kedvenc mesebeli pillanataikat, vagy új történeteket alkothatnak. A kastélyban van egy forgópadlós bálterem, egy öltöző a Hamupipőke öltöztetésére, egy szekrény mozgatható ajtóval a macska számára és még sok más.

Sok mókás karakter Ez a készlet Disney Hamupipőke, Prince Charming és Lady Tremaine mini babafigurákat, valamint Gus Gus és Lucifer figurákat tartalmaz.

Ez a készlet egy 3 szintes kastélyt tartalmaz különböző helyiségekkel és funkciókkal, 3 mini baba figurát, 2 LEGO® állatfigurát és rengeteg játékkelléket.
Kedvenc karakterek – Hamupipőke, Charming herceg és Lady Tremaine, valamint Gus Gus és Lucifer figurák a végtelen kalandokhoz.
A palota 28 cm magas, 25 cm széles és 11 cm mély.
Interaktív digitális utasítások – A fiatal építők nagyíthatják, elforgathatják és megjeleníthetik a modell digitális változatát a LEGO® Building Instructions alkalmazásban.
A gyerekeket arra ösztönzik, hogy szabadon és ötletesen játsszanak ezzel a Disney Princess építőjátékkal, mini babákkal és híres tárgyak modelljeivel.
A LEGO® játékkészletek megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, hogy minden alkalommal megfeleljenek egymásnak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.