FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Az Emma Művészeti Iskola (41711) készlettel inspirálja a gyerekeket a kreatív tevékenységre. A gyönyörű épületben három emelet van tele kreatív művészeti játékokkal, ahol a fiúk és a lányok elkísérhetik Emmát a LEGO® Friendsből, hogy kerámiát, divattervezést és 3D nyomtatást tanuljanak.

Az iskolai játékkészlet sok aranyos kiegészítőt tartalmaz: a fazekaskorong a fogantyú elcsavarásakor forog, a kamerának két lencséje van, a mozgatható manöken pedig a lépcsőn forog. Egy gyönyörű francia stílusú épület nagy ablakokkal, kreatív felirattal ecsettel és tollal – ez már önmagában egy műalkotás! A gyerekek tetszés szerint díszíthetik LEGO DOTS csempével.

Engedd, hogy a gyerekek kifejezzék kreativitásukat a LEGO® Friends Emma's Art School-ban (41711), amelyben 4 művészeti stúdió található.
Tartalmaz egy 3 szintes épületet tantermekkel és művészeti stúdiókkal, valamint színes kiegészítőkkel és 3 LEGO® Friends karakterrel.
A művészeti stúdió ösztönzi a kreativitást – a művészetet kedvelő gyerekek elképzelik, hogy különböző alkotásokat készítenek az osztályban, majd lefotózzák azokat a stúdióban.
Rengeteg kreatív kiegészítő – Az olyan valósághű kiegészítők, mint a mozgatható próbababa, fényképezőgép, orsók, vásznak, ecsetek és festékes dobozok, több órányi fantáziadús játékra ösztönöznek.
A játék méretei: 25 cm magas, 23 cm széles és 8 cm mély.
Interaktív digitális építési útmutató – Az okostelefonokhoz és táblagépekhez készült LEGO® Building Instructions alkalmazással a gyerekek nagyíthatják és elforgathatják az épületmodelleket, hogy minden szögből megtekinthessék azokat.
A LEGO® Friends játékok célja, hogy segítsenek a gyerekeknek megismerni érdeklődési köreiket és a világot olyan karakterek társaságán keresztül, akikkel azonosulni tudnak.
Minden LEGO® darab megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így következetesek, következetesek és szórakoztatóak az építésük.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.